keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pesänrakennusta

Nyt sitten pukkaa näitä remonttijuttuja. Koittakaa kestää, minäkin yritän 8) On vaan niin kiva sitten jälkeenpäin muistella projektin etenemistä. Tai sitten ei =) No jokatapauksessa, katto on toiselta puolelta purettu. Itsehän me ei tästä tehdä kun ne vähät mitä osataan. Tällä hetkellä tilanne on tämä:


Koirat on olleet aika väsyneitä, Onnin olen vienyt paukkeelta pois äitin luokse päivähoitoon ja Veeti vähän riehakkaampana on saanut olla kotona ja hoitanut laaduntarkkailijan vaativaa tehtävää heti remppakohteen läheisyydessä:
No väsynyt tai ei, Onnia ainakin vielä jaksaa naurattaa (minua ei niinkään tänä päivänä):
Pientä alkukankeutta on sen suhteen että piha on ihan mullin mallin ja ei täällä sisälläkään siisteydellä loisteta. Mutta siihen tottuu, sellaista se on remontin aikaan. Ja tämä on vasta sitä kuuluisaa alkusoittoa =)

Meidän pihalle on (rempasta huolimatta) muuttanut paljon uusia asukkeja. Kastelin aitan kuistilla noita horsmiani niin yksi asukki kurkisteli tuolta tuohirepusta, sinne oli pesän tehnyt ja muniakin siellä muutama on. Jotenkin tosi hellyyttävää.
Sieltä se mamma kuikuili että kuka uskaltaa häiritä kun hällä on tärkeä homma kesken=) Toinen pesä on sitten tuossa miun istutuslaatikkojen päällä, siellä on vaan yksi muna. En ois kyllä jaksanutkaan tänä kesänä mitään istutella...

Jos sitä vaikka jo söis jotain. Ihanat ilmat on näillä leveysasteilla ollut! Ja vaikka on tarennut muutenkin niin ulkosaunassa on tullut iltaisin istuttua =) Ihana kesä!

20 kommenttia:

 1. Ihana kesä ihan totta! Voi kääk tuota remonttia, mutta hyvää tulee varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvä tulee varmasti, toivottavasti on valmiskin ihan lähikuukausina=)

   Poista
 2. Huh, on teillä urakka, mutta lopussa kiitos taatusti seisoo!!

  Suloinen Onni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin yritän epätoivon keskellä ajatella syksyä ja valmista taloa =) Pitää tosin yrittää vielä tässä välillä silti nauttia tästä kesästäkin.

   Poista
 3. Meillä kanssa on kattoremontti kesken. Puoli kattoa on tällä hetkellä valmiina ja ensi viikolla olisi miehen ja miehen veljenpojan tarkoitus tehdä toinen puoli :)Tämän jälkeen alkaisi sitten talon ja ikkunoiden maalaus,tähän maalausurakkaan voin minäkin sitten osallistua :)Hauska kuva Onnista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ainakaan tekeminen lopu kesken. Mutta on se katto vaan niin tärkeä kapistus että hukkaan ei mene rempan teko!

   Poista
 4. Ihana asukki sinulla tuohirepussa. Tsemppiä urakkaan.

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihanat pesäpaikat, saat seurata poikasten kasvamista :)!

  VastaaPoista
 6. Remontti aika ei niin kivaa mutta sitten, kun alkaa valmista tulla, saa iloita. niin se vaan menee. Rankkaa aikaa. koirillekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Minä vaan niin kärsin kaikesta epäjärjestyksestä ja yritän sitten vaan siivota ja sehän on ihan turhaa. Onneksi on näin hyvät säät niin voi olla ulkona eikä tarvi katsella sisällä epäsiistejä nurkkia=)

   Poista
 7. Tsemppiä sinne rempan keskelle!
  Ihanaan paikkaan on lintu pesänsä tehnyt.

  VastaaPoista
 8. Mä jo buukkasinkin teiän remontti-Hunksit loppukesäksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan hunksit postiautossa tulemaan! Taitavatkin olla jo nyt ihan kypsiä tähän remonttitouhuun. Että semmoisia remonttihunkseja ;)

   Poista
 9. Voimia remonttiin ! Meillä kolme kesää sitten oltiin samanmoisissa puuhissa ;) Ja teillä on noi ahkerat remonttihunksit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Hunksiparat on ihan väsyneet jo tähän remonttitouhuun =/

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3