perjantai 3. toukokuuta 2013

Satukirjan sankareita

Heissan! Täällä onkin oleiltu varsin satumaisissa tunnelmissa ;) Eilen siivotessa vaihtelin vähän kamojen paikkoja ja toteutin pari päivää sitten saamani idean. Ei mitään suurta, nyt on vähän sellainen vaihe että sen kummemmin ei jaksa ruveta järkkäilemään, mutta pientä piristystä. Ruokasaliin loin vähän satumaista tunnelmaa =) Prinsessa ja herne:

Niin ja sitten on myös tuo salaperäinen prinssi joka vahtii aarrearkkuaan, liekö kultarahoja tai muita aarteita piilottelee =)
"Kerro kerro kuvastin, ken on hunksilassa kaunehin..."
Prinsessa istuksii ruokapöydällä ja kruunuja on pöytä täys, liekö odottelee prinssiään =)
Niin ja sitten tietenkin viimeisenä mutta ei ainakaan vähäisimpänä, sammakkoprinssi! Mitähän tapahtuu jos tätä prinssiä suuteloi...
Olisin rukinkin raijannut tänne alakertaan mutta se ei oikein mihinkään nurkkaan ois mahtunut=) Joo no ehkä tässä ei ole sen kummempaa järkeä, huvinsa taasen kullakin. Tiedä mitä tässä vielä keksii... Meillä täällä tulee niin että nurkat paukkuu, myö on käyty hunksilenkillä ja sitten piti jo uunejakin lämmittää. Mutta nyt tonnikalapiirakan kimppuun jonka tuossa pyöräytin, näläkä. Ihanaa viikonloppua kaikille!!

3 kommenttia:

  1. Hauskaa viikonloppua, sammakkoprinssi näyttää kyllä hemaisevalta :)

    VastaaPoista
  2. Suloinen sammakkoprinssi :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Teillähän on tupa täynnä kuninkaallisia vai pitäisikö sanoa Hunksikaallisia!

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3