torstai 2. toukokuuta 2013

Vapun tunnelmia

Hoi! Täällä vietetään vapaapäivää. Rennoissa merkeissä, hunksi kupeessa. On ollut sellaista kiirettä ja huisketta ja vaikkasunmitästressiä tässä viimeaikoina että tällainen tekemättömyys on ihan tervetullutta. Ajattelin tänään vielä rentoutua siivoilemalla ja vähän jos laittaisi pienimuotoisesti nurkkia uuteen uskoon täällä ;) Huvinsa kullakin.

Ulkonakaan kun ei oikein hotsita olla, siellä vähän väliä sataa vettä ja kovin lämminkään ei ole. Huomenna lupaili jo parempia ilmoja, sit me hunksien kanssa istutaankin ulkona.
Vappu meni riehakkaissa tunnelmissa=) Käytiin ulkosaunassa ja kipattiin kuohuviinit. Niin ja niitä munkkeja on tullut syötyä ihan liikaa... 

Olenko muuten kertonut että meillä on lehmä. Tuollainen pieni ja sievä. Ja sisäsiisti. Ja koska meillä on se lehmä, piti meidän palkata tänne punaiseen taloon myös lehmipoika:

On kyllä komia parivaljakko! Vai mitäs sanotte! On erittäin virkaintoinen tämä lehmipoika, työvaatteet toi mukanaan, ei tarvinnut talon puolesta muuta olla kuin se lehmä =)

Kyllähän tuollainen oma lehmä (ja lehmipoika) ihan käteviä tällaisessa maalaistalossa on. Maitoämpärit siinä tuvan nurkassa odottaa valmiina:

Uusia lukijoita on joukkoon tupsahdellut, tervetuloa seuraamaan hulvatonta hunksien elämää! Kiitos kaikista kommenteista, ihan jokaisen luen, en ole ehtinyt vastailemaan. Mutta korjaan asian, lupaan kautta hunksin tassuhieltä tuoksuvien tassujen! Nyt siivoushommiin, päivänjatkoja!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana lehmipoika <3
  Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lehmipoika on kyllä aika ihana <3

   Poista
 2. Heh, lehmä ja lehmävastaava!! Suloisia molemmat ♥

  Kyllä tuota lehmää kannattaakin vartioida.

  Vappu on niin hassusti keskellä viikkoa, ettei paljon kyllä tuntunut missään täälläkään :D

  Maitoämpärit ovat kivat. Mistä olet ne hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitoämpärit ostin aikanaan ihan jostain tyyliin abc:ltä =) Kaikki lehmätavara tarttui vielä muutama vuosi sitten matkaan, nyt olen yrittänyt jo vähän rajoittaa.

   Poista
 3. Cowboy? Hunksiboy? Hunksboy? CowHunksi? CowHunks? :D

  Teidän lehmipoikahan on kuin Pieni talo preerialla sarjan Charles! Samanlainen hattukin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta tältä lehmipojalta puuttuu sieltä hatun alta jotain oleellista mikä Charlesilla oli, eli aika kuohkea tupee =)

   Poista
 4. Siivous on ollut munkin huvia tänään ;) Ja ei se kait yhtään haittaa että on tullut touhuttua imurin varressa kun niitä munkeja söin eilen ja vielä tänäänkin aivan liikaa! Onneksi ne on nyt loppu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli kolme tuntia siivosin eilen tätä pientä mökkiä... Ihan hiki tippui kun ahersin =) Hunksit oli ihan ihmeissään=)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3