lauantai 29. kesäkuuta 2013

Aika on pysähtynyt

Hunksit (ja minä siinä siivellä) kiittää saamistaan huomionosoituksista. Siellä tuli niin ihania kommentteja että tuli kyllä ihan oikeesti hyvä mieli! Onkos toi otsikko vähän harhaanjohtava, tulee vähän mieleen että olisi tapahtunut jotain surullista. Mutta ei onneksi! Se tarkoittaa ihan sitä että täällä sisällä on meillä aika ihan pysähtynyt, moneen viikkoon en ole sisustanut millään lailla!

Täällä ollaan vähän niinkuin odottavalla kannalla sen suhteen että milloin siirtyy remonttitouhut sisätiloihin. Siksi ei jaksa sisustella mitään. Olkkari nimittäin on raivattava... jonnekin. Laitan tähän nyt kuvia tästä pysähtyneisyyden tilasta =) Muistan sitten että miltä meillä näytti ennenkuin...

Onni näköjään patsastelee melkein joka kuvasssa. Ruokasalikin on ollut ihan seis jo viikkokausia. Välillä kävi ne ruusut pöydällä mutta pelakuu palas takas. Siinä on minun sisustelut =) Niin ja toi hunksityyny tietenkin.

Tuskin maltan odottaa kun pääsee uutta olkkaria laittamaan järjestykseen. Haaveilen jo siitä että syksyllä istun katsomassa hunksit kainalossa kynttilän valossa myrskyluodon maijaa ja kaikki on tiptop-paikallaan... Pitäähän sitä ihmisellä haaveita olla ;)

Mutta nyt kuitenkin nautitaan vielä kesästä. Säät on olleet hyvät! Tuoreessa muistissa vielä viime kesän sateet. Ois meillä remontti jäänyt tekemäti. On ollut tosi lämmin! Meillä alkaa ensi viikon jälkeen lomat joten toivotaan että säätkin jatkuu.
Ihan huippu viikko muutenkin takanapäin. Pääsin savusaunassa käymään aika mielettömissä maisemissa (ja ihan parhaassa seurassa!). Kesäteatterissa kävin ystävän kanssa katsomassa Turvetta ja timantteja ja on "terassillakin" istuttu. Ihan vaan jäätelöllä 8) Ihania kesäjuttuja!

Eteisen postilaatikon päällä on näköjään jonkun insinöörin kypärä jäänyt ja lehmipojalta on unohtunut hattu =) Aika mielenkiintoista porukkaa täällä vierailee, jos hatuista jotain voi päätellä...

Hullu ei tarvitse olla mutta etua siitä on 8) Taidan lähteä vielä tuonne ulos istuksimaan. Niin on lämmintä edelleen. Jos joku näistä hunkseista lähtisi vaikka seuraksi... Lämmintä illanjatkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Teillä on tosi kaunista, ihanan raikasta ja valoisaa :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Kaunis sisustus sinulla!

  Meillä kesäsade yllätti ja nyt ollaan pirtissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne! Täällä satoi viime yönä, ja huomenna luvassa lissää.

   Poista
 3. Oi ja voi, kun sulla on niin kaunis koti :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista kaunista. Niin tunnelmallista ja harmonista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuo vähän jo tympii kun on tottunut siihen että silloin tällöin vähän muuttelee mutta nyt ei jaksa...

   Poista
 5. Kaunista teillä joten jäin ihmettelemään, miksi pitää tehdä remontti.
  Ei taida hunskit kahta pyyntöä tarvita uloslähteissä.
  oikein mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee laajennus, eli remppa koskee ainoastaan olkkaria. Mutta siinä samassa sitten saattaa vähän sisustukset muuttua muuallakin=)

   Poista
 6. Kaunista! Hunkseille rapsutukset :)

  VastaaPoista
 7. Noi lätsät on kyllä niin mainioita! :D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3