tiistai 18. kesäkuuta 2013

Haihtuvi nuoruus

Johan on dramaattinen otsikko 8) Se minnekkään ole haihtunut, jostain syystä vaan soi einoleinot päässä aina tälleen juhannuksen seutuun... Mutta on sitä tänään vähän juhlistettu, nuoruutta;)


Lomaan olisi enää pari viikkoa, taidan hankkia aamukamman. Kyllähän se tämä remontin touhuaminen vähän vie noita mehuja, ainakin tällaiselta tosi huolettomalta tyypiltä =) Siis vaikkei itse sitä remonttia tehdäkään. Mutta se on se yleinen ressi, se ressi!

Sit se vasta riemu alkaa kun ruvetaan seinää kaatamaan ja sotku leviää tänne sisälle. Tuli mieleen parikin ihanaa ystävää jonka kannattaisi silloin laittaa puhelin vaikka kiinni... puhelinlangat saattaa nimittäin laulaa =) En ole mikään neuroottisen siisti mutta remontin keskellä eläminen ei välttämättä tuo esille parhaita puoliani 8)

Koko viikon on ollut vähän ahdistusta ilmassa, tosin se taas ei johdu tästä rempasta. Remppa on kuitenkin hyvä juttu! Onpahan jotain jännää mitä odottaa (=valmistumista) ja joka päivä on yhtä jännittävää tulla kottiin=)
Hunksi kuorsaa tuossa vieressä. Sillä on ollut jännittävä päivä kun pihassa on käynyt kaivurista lähtien vahdittavaa. Mikä sen ihanampi näky kuin onnellisesti tuhiseva hunksi. Taidan itsekin oikaista tuohon hunksin viereen ja ottaa vielä palan kakkua...

4 kommenttia:

 1. Tuleeko teille lisäosa taloon? Liian jännittävää tällainen odottelu! :D

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ole nyt ihan kärryillä, että mitä kaikkea siellä tapahtuu.

  Hunksit on tainneet viedä huomion olennaisesta vai onko se sittenkin ollu olennaisessa ;)

  VastaaPoista
 3. Huih, tiedän tuon huolettoman ihmisen rempparessin! Se on aivan järkyttävää ja kun miehet on rempan tekijöinä on taattu kuka sitä siivousvälineiden kanssa kulkee perässä! :s
  Tsemppiä sinne kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat, onneksi on loma tiedossa, niin pääset lepäilemään tai ainakin puuhastelemaan jotain rentouttavaa. Oikein mukavaista juhannuksen aikaa sinulle ja seuralaisille :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3