sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesä.

Oi ihana kesä! Yritän juuri tällä hetkellä unohtaa sen tosiasian että kovin kesäisiä säitä ei taida olla luvassa ja keskittyä niihin kesän ihaniin juttuihin. Kesällä on ihana kun ystäviäkin näkee enemmän ja mikäs sen mukavampaa kuin kahvitella ulkona aurinkoisessa säässä. Eilen meillä kävi tällainen koemaistaja=)

Keksille kyllä, kakku oli nounou, koemaistajan mielestä siis. Mutta ei hätiä mitiä, ei jäänyt kakku syömättä, meille muille kyllä maistui! Koristelin vähän tuota meidän tyylikästä pressukattoista terassia viireillä. Hunksistakin on lystiä kun käy mieleisiä vieraita=)
Hunksi suorastaan hehkuu! Kesässä kiva juttu on myös kukkaset. Tänä vuonna yritin hillitä itseni noiden kukkien suhteen mutta kyllähän noita sitten kuitenkin kertyi 8) No jos talon ympärille ei kukkia voi laittaa niin ainahan voi koristella aittaa ja saunaa ja vaikka navettaa... 

Minun tomaateissa on jo monta pikkutomaattia. Tuohon navetan seinustalle paistaa aurinko melkein koko päivän, pitäs muistaa aina käydä noita kastelemassa... Kesässä yksi aika kiva juttu on myös kesäloma. Saa vaikka aamukahveen nauttia terassilla, kera hunksin:

Vielä neljä viikkoa lomaan. En pidäkään nyt kuin 3 viikkoa lomaa kun halusin yhden viikon säästää syksylle, kun remontti on valmis. Kesällä olisi tarkoitus reissata Helsinkiin, hunksi oli jo eilen lähdössä. Se on saanut remontista tarpeekseen:

Niin ja tänä kesänä aika oleellinen osa on tuo remontti. Katosta tulee ainakin tosi hieno!! Mehän ei tätä itse tehdä, ei taitaisi taidot riittää. Mutta autellaan minkä pystytään. Ja on meillä täällä apulaisiakin ollut avustamassa =) Tässä hunksi ja uusi uima-allas:

Lupaan, että tänä kesänä saatte nähdä hunksit speedoissa 8) Palataan siihen sitten myöhemmin, hyvää kannattaa odottaa, eikös juu;) Kohta taidan kammeta hunksin kupeeseen katsomaan frendejä. Mukavaa aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Hunksit speedoissa - en malta odottaa! :D

  Tuleekos Hunksitkin Hesaan? Voisin tulla rapsuttamaan Onnin ja Veetin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veeti-hunksi tulee mukana hesaan. Se on jo niin tottunut reissailemaan=)

   Poista
  2. Pitäskö järjestää hunksin helsingin fanitapaaminen... 8) porukkaa olis luultavasti ihan jonoksi asti =/

   Poista
  3. Jesh, mä ilmottaudun ainakin! Veeti voipi lähettää s-postia, koska on tulossa huudeille! Velolla polkasen sitten rapsuttamaan Hunksia. =)

   Poista
 2. Minäkään tuskin pysyn housuissani, kun odottelen niitä speedo kuvia ♥ Mäkin kovasti lomaa ootan 5 pitkää viikkoa viel töissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se viis viikkoa menee. Sitten sais aika pysähtyä=)

   Poista
 3. Kuvissa on todellakin kesä...ihana fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei kovin kesäiseltä ulkona näytä =/

   Poista
 4. Sulla on kyllä ihanaa aamukahvi seuraa :) Ja muutenkin niin ihanaa menoa siellä teillä, hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvässä seurassa mikäs on ollessa =)

   Poista
 5. Hei! Ihania koiria sinulla, ovat kuin kopioita omastani. Haluaisin silti viestittää sinulle, että koiria ei pidä liikaa inhimillistää. Toki koira huivi päässä on suloinen, mutta koiran korvia ei ihan oikeasti pitäisi peittää. Hän tottelee sinua ainoastaan kun haluaa olla mieliksi, mutta älä tee sitä hänelle. Hyvää kesää toivottaen Tiina ja Minni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie vähän luulen että näillä ei hirveästi sitä miellyttämisen halua ole 8) Tottahan se on, ei pidä liikaa inhimillistää. Mutta ei ne siitä traumoja saa jos niillä on sen kaks minuuttia huivi päässä=) Kiitos kommentista!

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3