lauantai 1. kesäkuuta 2013

Letunpaiston suunnittelua

Piti siis ottaa tämä viikonloppu rauhallisesti. No tavallaan on otettukin, pihalla on oltu koko päivän, muta paikallaan ei kyllä ole hirveästi oltu. Rempan takia on paljon raivattavaa ja sit pittää sitä nurmikkoakin leikata aina silloin tällöin. Tänään sitten sain vielä kaiken hyvän lisäksi idean.

Meillä kun purettiin viime syksynä se meidän paviljonki, kun siitä katto oli mennyt niin huonoon kuntoon. Ja uutta ei osteta ennenkuin talo on valmis =) Tänään sitten tuli mieleen että ois niin kiva tuonne pihan siistimmälle puolelle saada joku ajanviettopaikka. 

No kaivettiin sitten vanhat terassilaudat tuolta aitan takaa ja vähän rimoja laitettiin ja ritilöitä. Niin ja tietenkin viirinauhat=) Huomenna sitten jos paistaisi lettuja vaikka tuossa pihalla. Edellisinä kesinä sitä onkin tullut tehtyä paljon. Ja parhailta ne maistuu kun pihalla syö.
Ja siinä sitten meidän moninkertainen ylioppilas 8) Se vaan on niin viisaan näköinen. Ja viisashan se onkin. Ja tasapuolisuuden vuoksi, toinenkin ylioppilashunksi:

Piha tosiaan on talon ympäriltä ihan mullinmallin, mutta onneksi on sen verran iso piha että mahtuu vähän jotain nättiäkin värkkäämään toiselle puolelle tonttia. Pakko sitä on vähän saada sisustaa kuitenkin =)
Kukkiakin kävin tänään ostamassa lisää =) Niitä kai ei koskaan voi olla liikaa. Huomenna sitten jatketaan tuon takaterassin tyhjennyksellä, sen puolen katto kun on tapetilla ensi viikolla. Byhyy miun päiväunikeinu pitää kuskata jonnekin muualle. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Tulipa siitä komea patio. Ulkona paistetut lätyt on niin hyviä, pitääpä ottaa se ihan asiaksi :) Hunkseille rapsutukset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään paistettu lättyjä ja hyviä olivat! Ja hunksejakin rapsuteltu=)

   Poista
 2. 2 komiaa ylioppilas-Hunksia - uuuuh! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana lettujen paistopaikka. Olen itse terassien ja patioiden puolesta puhuja, ne tekevät minulle sen oikean pihan. Tuossa on ihana lepäillä pihapuuhastelujen lomassa. Ja viiri on piste iin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Hyvin maistui letut uudella paikalla tänään =)

   Poista
 4. Ei näillä keleillä kyllä sisällä malta edes olla...ihana ilma, mulla on jo rusketusraidat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en rusketu, korkeintaan punotan yhden illan ja seuraavana päivänä olen kuin kalkkilaivan kapteeni taas =/

   Poista
 5. Kivaletunpaistopaikka ja ylioppilas-hunksit senkun paranee vuosi vuodelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Hunkseille terveiset kerrottu. Ne on kun viini, paranee vuosi vuodelta...

   Poista
 6. Kyllä kesäletut ulkona on sitä parasta. kahvikin on paljon parempaa ulkona kuin sisällä vaikka olisi samasta pannusta.
  Ihanaa sunnuntaita teille ja koirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli! Hyvältä maistui letut ulkona=)

   Poista
 7. Blogistani löytyy sulle ja Hunkseille tunnustus! =)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3