sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Mystinen mestari

Kerronpas teille mitä kummaa sattui eilen illalla. Oltiin tuolla pihan perällä saunassa kun yhtäkkiä auton ovi kävi ja meidän lautakasan päällä istui tyyppi. Sillä oli keltainen kypärä, salkku ja mittanauha. Neljä jalkaa ja häntä. Siis mitä ihmettä?!

Jonkun sortin mestari se oli, käppäili täällä ympäriinsä ja mittaili paikkoja. Ilmeestä ei oikein voinut päätellä mitään, ei se paljon puhunutkaan.
Oli kyllä ihan ihme tapaus. Eikä edes saunasiideriä oltu vielä siinä vaiheessa otettu;) Juoksin sitten sisälle äkkiä ottamaan kuvia tästä mestarista. Ette te muuten olisi minua uskoneet. Tässä muuten meidän monttu. Ja mestari.
Niin ja kaikista ihmeellisin asia on vielä tulossa, liittyen tähän mystiseen mestariin...
...nimittäin se jäi vielä illaksi tänne istumaan. Ei me sitä kyllä pyydetty. Menin nautiskelemaan lämpimästä kesäillasta tuonne pihakeinuun ja tämä mestari (kysymättä) tunki viereen. En uskaltanut käskeä pois. Niin oli outo tapaus. Ja jos se vielä pistää meidän rakennushomman puihin. Saatoin tarjota mestarille jäätelöäkin.
Oli kyllä vähän epätodellinen olo tämän mestarin visiitin jälkeen. Luultavasti lasku tulee vielä perässä... Onko teillä remppaprojektilaiset näkynyt tämännäköistä mestaria? Vai huijattiinko meitä?!
***
Olen saanut pari hehkutusta parista ihanasta blogista. Palaan hehkuttelemaan myöhemmin. Kipan pajallakin hehkutettiin hunkseja ihan päästä varpaisiin. Tuli kyllä hyvä mieli, kiitokseksi tästä annoin tälle meidän mestarille Kipan pajan osoitteen, menkööt sinne tutkimaan nurkat seuraavaksi =)

8 kommenttia:

 1. RAKENNUSTARKASTAJA-HUNKSI!!!! :D
  Mä niin repesin, kun näin ton keltasen lätsän. Ihan huippu! :D

  Eiköhän teiän mysteeriprojekti hyväksynnän saa, kun oikein jädellä lahjoit. :D

  Täytyykin tsiigailla tarkemmin naapuriin, jossa pyörii enemmänkin työmiehiä tällä hetkellä. Ettei vain Hunksi eksy vahingossa naapuriin. Hunksin erottaa kyllä helposti nuista naapurin työmiehistä. Hunksillä kun on tuo lain vaatima työmaakypärä. Naapurin työmiehet laittomasti ilman kypäriä huitelevat.

  VastaaPoista
 2. Olisin tuommosen kelpuuttanut kyllä meillekin. :DVoi miten hauska!

  VastaaPoista
 3. Haa, ihana mestari:)Kyllä kelpaa!

  VastaaPoista
 4. Hih..mestari ihan selvästi! Mä olen miettinyt, että sun koira on varmaan hyvin totelevaisia, kun ne istuvat niin komeasti niin kuin tuossa bannerikuvassakin, minä en saisi meidän Väinöä pysymään paikallaan, että saisin siitä kuvaa, yleensä se kääntää naamansa pois aina kun näkee kameran. Mutta sun koirat on todella ihania!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä tuli taas hyvälle mielelle noista kuvista ;D ja kerrontasi on mainiota!

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja ja kuvia taas :) Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3