sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pihan perältä

Heissan kaikille! Meillä täällä projektit edistyy ja pihakin on sen näköinen. Epätoivoisesti sitä siivoillaan ja hyvähän se onkin raivailla turhia puunpalikoita ja muita pois että pysyy jonkinlainen järjestys. Mutta siitä "järjestyksestä" myöhemmin.

Tuonne pihan perälle järkkäilin pari viikkoa sitten itselleni kirjanlukupaikan. Ihan jo siitäkin syystä kun meidän takapihan puoleinen terassi piti tyhjentää ja minun päikkärikeinu piti viedä pois. Ja pitäähän ihmisellä nyt päikkäripaikka olla!

Tässä kun reilu viikko sitten oli ne kuumat säät niin tuolla tuli ihan iltaa myöten istuttua. Onnin kanssa. Nyt on vähän liian viileetä ollut. Eipä tuota toisaalta ois hirveesti ollut aikaakaan paljon lepuutella, on ollut vähän kiirusta.

Ihana ois tuonne kantaa pitkä pöytä ja virittää viirit ja viettää vaikka illanistujaisia. Ehkä sitä tänä kesänä vielä senkin ehtii järjestää. Mutta mikäs tuolla on hunksin kanssa ihan kahdestaankin ollessa ;)

On ollut vähän haikeat tunnelmat viime päivinä =( Läksiäisiä on vietetty. Mutta ystävyys säilyy vaikkei joka päivä enää nähdäkään. Huomenna Joensuuhun kengän metsästykseen. Ystävällä näin ihan mahottoman ihanat kengät ja on ihan pakko saada samanmoiset... Viime yön kiertelin kenkäkaupassa etsimässä kyseisiä kenkiä ja voi pettymys kun ne oli loppu! Painajainen=) Toivottavasti ei käy toteen.

8 kommenttia:

 1. Ihana kesäkeidas ja IHANA hunksi :)!!

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihanan kesäsopen ole laittanut, kyllä tuolla kelpaa lepäillä :) Ihania koiruuksia sulla :)

  VastaaPoista
 3. En ole ehtinyt mitään todeta tännekään, mutta tsemppistä vaan pihahommiin ja onneksi joku ihana paikka löytyy, missä voi rentoutua!
  Meillä on kans pihahommat alkaneet ja talon toinen sivu on kun taistelutanner..
  No, hyvät näistä tulee, ne pitää vaan tehdä ensin! :)
  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ompa hieno kirjanlukupaikka. Kaunis.

  VastaaPoista
 5. Ompa hyvännäköinen tuo banneri kuva. Haha, naurattaa nuo sun pikku apulaiset :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3