perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hunksinööri

Täällä on tänään ollut jälleen varsin tapahtumarikas päivä. Remonttiahan täällä on touhuttu päivittäin, mutta tänään paikalle saapui myös työnjohto. Heti asettui tuohon korkeimmalle paikalle tutkailemaan tapahtumia:

Aikansa sieltä kuikuiltuaan tuli myös meidän työntekijöiden joukkoon. Maalattiin noita seinälautoja ja tarkasti tietenkin tarkkaan meidän työvälineet. Ei huomautettavaa, sanoi hunksinööri.
No pitihän hunksinöörin tarkastaa myös työnjälki. Ei sanonut hunksinööri mitään. Sävykö lie mietityttänyt... no ei se mitään, niin mietityttää minuakin ;)

Hunksinööri viipyi työmaalla koko päivän ja välillä taisi väsy iskeä. Hunksinöörille piti toki oma alusta olla missä ottaa unet, ei suostunut nurmikolle oikaisemaan.

Tokihan hunksinöörille piti kahvitkin keittää. Kahvipöydässä tunnelma jo vähän nousi, hunksinööri äityi vitsinkerrontaankin:
- Mitä yhteistä on hunksinöörillä ja salamalla? - Ensin välähtää ja sitten korjataan vahingot.

Aivan hulvaton hunksinööri!!! Kuinka moni hunksinööri edes osaa nauraa itselleen =) Kylläpäs meillä olikin hauska päivä, toivottavasti pian saapuu uudestaan vierailulle näin mieluinen vieras. Hyviä hunksinöörivitsejä otetaan vastaan, voin sitten ensi kerralla vitsailla ihan urakalla kahvipöydässä...

6 kommenttia:

 1. No siellä taatusti homma pyörii ja projekti etenee, kun on noin nohevat tekijät ja työnjohtajat :)

  Teillä on siellä ollut aurinkoinen työpäivä, täällä on saatu sitä odotettua sadetta! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Herranjestas miten komia työnjohtaja, rauhallinen ja huumorimiehiäkin vielä, ihanuus! :)

  VastaaPoista
 3. Hunksinöörin lätsä on ihan huippu! :D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3