maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kaikki on vinksin vonksin

Salaa haaveilen jo vähän ensi kesästä. Kun voin ostaa pihalle kukkia ja muutenkin kaunistella tuota pihamaata. Jos mulla sitten ois jo muutaman metrin pidempi terassikin. Vaikka tänä kesänäkin kukkia ostelin niin pihan hoito jää tasolle nurmikonleikkuu. 

Ei oikein hotsita hirveesti muuta kun aina jossain kulmalla on joku läjä jotain kamoja pressun alla. Terassikin on pressutettu =/ Ei tämä kyllä haittaa, tämmöstä se on rempan kanssa. Ja onnellinen olen että tähän remonttijuttuun lähdettiin. En vaan tykkää epäjärjestyksestä =/

Ulkosaunassa on istuttu joka ilta. Eilen oli ihan muilakka ukonilma täällä, olipas tunnelmallista kököttää tuolla saunassa kun salamoi ja jyrisi. Leikkasin tänään tuossa iltalenkiksi nurmikon ja huomenna aion keskittyä siistimään vähän muutenkin tuota pihaa. 

No tietyt asiat nyt vielä kuitenkin nököttää tuossa pihalla jonkin aikaa eikä niitä siivoamaan pääse. Tässä kuvassa ois maalaajamestarille hommia:
Meidän opasteetkin näyttää kyllä ihan päin hanuria =) Jotenkin niin kuvastaa tätä kesää.
Tänään käytiin tuulettamassa vähän päänuppia. Käytiin Joensuussa pienimuotoisella shoppailureissulla. Sarustiikassa oli ihana käydä pitkästä aikaa. Kovin kummoisia sisustusjuttuja ei paljon tähän hätään hotsita ostella mutta ostin tuollaista tosi hyvän makuista jääteetä:

Kirpparilta löysin tuollaisen jakkaran 9 eurolla. Saa olla tuollaisenaan, ehkä pitää vähän puhdistella kuitenkin. Kengätkin oli alelöytö. Koirakassin sain äitiltä tässä eräänä päivänä, kyllä passaa hunksienkin kanssa lähteä kera tuon kassin kanssa liikenteeseen=)
Nyt jos sitä oikaisis sohvalle hunksin viereen. Taidan myös heittää kierroksen blogeissa. Illanjatkoja kaikille!

6 kommenttia:

 1. On se vaan urakka nuo remontit ja laajennukset...niin ja se sotku ja kun tavaraa on joka paikka täynnä. Mutta tulee niitä kesiä, kun saat taas kauniisti laittaa kukkasia ja ihastella komiaa pihaasi!

  Niin ja lopussa kiitos seisoo :)

  Hei muutes...on noilla vaa'oilla hirveitä hintaeroja...kyllä mä pidin 50€ ylärajana...kyllä säkin omasi vielä edukkaasti löydät! Ehkä sopivasti, kun uusi tupa on valmis...vähän niinku tuparilahjaks :)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä niin ärsyttävää asua rempan keskellä, mutta lopputulos kruunaa sit kaiken :)Kivoja löytöjä oot tehnyt, mukavaa alkanutta viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun teillä on tuollainen ulkosauna! Hurjan isolta näyttää tuo teidän nurmikko, siinä saa varmasti kunnolla kuntoilla kun sen leikkaa, hyvä että sauna on lähellä :) Jakkara on tosi suloinen, samoin kengät ja kassi!

  VastaaPoista
 4. Ihana jakkara! Tsemppiä sinne remontin keskelle!

  VastaaPoista
 5. Tuota samaista jakkaraa minäkin hypistelen...jätin kuitenkin sulle:)

  VastaaPoista
 6. Hunksitkos ovat kyltin nurinpäin kipanneet? :D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3