maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lomailua

Jep, kyllähän tähän lomallaoloon vois vaikka tottua 8) Ihan jo näin ekan päivän perusteella voisi sanoa niin. Hyvin on loma alkanut, perjantaina kävin ystävän kanssa Kuopiossa heittämässä aika mielenkiintoisen kierroksen ;) Lauantaina vedin lonkkaa kotona, jossain välissä taisin vähän siivoillakin. Sunnuntai meni juhliessa ja tänään sitten on ollut aika sekalainen päivä.

Sekalainen tulee tästä jutustakin, tässä kun ei ole sitä kuuluisaa punaista lankaa. Niinkuin mulla yleensä kieltämättä aina on 8) Tauluja piti jo seinältä pelastaa talteen kun toiselta puolelta revittiin lautoja irti niin siinä ois saattanut antiikkitaulut ottaa kyytiä. Hunksi sitten pisti nokkansa tilanteeseen haukkumalla seinää. Niin pelottavaa kaiketi oli se paukutus joka ulkoa kuului.

Onni kävi tänään eläinlääkärissä tarkastuksella. Mitään vaivoja ei ole ollut mutta ajattelin että hyvä kai se on välillä kuunnella ja kopeloida. Ja kylläpä hunksia kopeloitiinkin, jossain vaiheessa Onni katsoi minua vähän sellaisella "tästä vielä puhutaan " ilmeellä =)

Hunksi on vaan mulle niin rakas. Tuntuu että nämä 10 vuotta ovat menneet siivillä mutta toisaalta on sellainen olo että Onni ois ollut minun elämässä aina. Onni sai lääkäriltä erityiskehut hampaista, epäili että minä olen niitä harjaillut. No en sentään =) Hunksilla nyt vaan sattuu olemaan pepsodenthymy.

Varasin sitten hunksi nro 2:lle myös ajan. Veetillä ikää on 7 vuotta. Tosin se kyllä on se ikuinen pentu täällä. Ihan hupakko, vaikea kuvitella että jo 7 vuotias. Ja sitten vielä vähän siitä meidän remontista=) Nyt alkaa jo seinätkin hahmottua. Jeeee!

Unelmoin jo siitä kun pääsen sisustamaan. Tosin vielä siihen matkaa on mutta kuitenniin. Hunksi siinä katselee ihmeissään että miten täältä pääsee pois.... ?!?
No ikkunan kautta tietenkin! Kattopellit tulee luultavasti huomenna, sitten se vasta kartano onkin hienon näköinen kun ne on paikallaan. Tänään jo muuttui ihan erinäköiseksi kun Teemu maalasi noi katonreunuslaudat. Nyt jos sitä hörppäis kupposen teetä. Illanjatkoja!!

9 kommenttia:

 1. Näin meidän kesken, minä harjaan Niilon hampaita...sellaisella eläinkaupasta ostetulla sormenpäähän laitettavalla tupolla....eli koirien hammasharjalla...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kerrota kenellekään =) Muistelen muuten että silloin ammoisina aikoina kun onni oli pentu, minäkin ehkä kerran harjasin sen hampaat. Veetille ei varmaan tekis pahaa tehdä niin vieläkin... sen henki EI nimittäin tuoksu kukkasille...

   Poista
 2. Noni, nyt alkaa valkenemaan mullekin tuo projektinne :D

  Kivaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, tuskin maltan odottaa että näen miltä se sitten oikeasti alkaa näyttämään! Sitä on varmasti ihana sisutaa, oletko ostanut sinne jo kaikenlaista vai löytyykö jotain ihan omista varastoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ostanut mitään, niistä uusista sohvista haaveilen mutta katsotaan kuinka käy. Mulla on tuolla navetassa huonekaluja joilla nyt ainakin päästään alkuun ;)

   Poista
 4. Mukavaa lomaa teille! Tsemppiä myös rakentamisen kanssa! Tiedän, mistä puhut, noi pastorit on aikamoinen henkireikä ja aika niiden kanssa menee siivillä, vaikka toisaalta ei muista enää, millaista oli aika ennen rakkauspakkauksia, miten silloin sai ajan kulumaan ja mitä teki, ulkoili ainakin paljon vähemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei vois enää olla ilman. Niin ovat ihania <3

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3