maanantai 29. heinäkuuta 2013

Siisti piha...

Ei varsinaisesti mitään asiaa, laitanpahan kuvia meidän pihasta kun yksi ilta niin kauniisti aurinko paistoi. Ja ajattelin tallentaa näitä remonttiajan pihakuvia tänne niin voipi ensi kesänä muistella tätä ihanaa kesää ;)

On niin kaunista että... Ja tässä vaiheessa pihaa on oikeesti jo siivottu ja käppäilin onnellisena täällä kameran kanssa kun oli näinkin siistiä...
Talohan on niiiiin komia että. Melkein niinkuin pohjanmaalla. Tai sitten ei =) Mutta niin on hienon näköinen, jahka vielä ikkunanpielet ja terassi on valmiit niin jo vot.

Tänään olikin sitten mulla paluu arkeen, eli töihin. Toooodella levänneenä vielä kaiken lisäksi. Tuskin maltan odottaa syksyksi jemmaamaani lomaviikkoa. Silloin aion lenkkeillä hunksien kanssa ja poltella kynttilöitä. Ja katsoa Pientä taloa preerialla. Tai Myrskyluodon Maijaa =)
Meinasi perinteinen mattojenpesukin jäädä rempan jalkoihin (mikä aiheutti lievää ahdistusta). Mutta tänään sitten pestiinkin tuossa pihalla painepesurilla. Josko ne sen verran ois puhdistuneet että ois ensi talveksi matot. Ja kun tulee sitä tilaakin lisää niin joutuuhan sitä vielä mattokauppaankin lähtemään 8)

Ensi viikonloppuna luultavasti joudutaan kantamaan kimpsut ja kampsut olkkarista... no, jonnekin. Jos sitä seinää vaikka pääsis jo kaatamaan=)
Ihanat ilmat on kyllä tänä kesänä ollut! Vaikka tuossa välillä pitikin jo villatakkia esille kaivaa niin nyt taas tarkenee! Ja kohta tarkenee muutenkin kun kampean itteni tuonne saunan lauteille makoilemaan. Tässä vielä kuva hivenen liian innokkaasta matonpesijästä:

Illanjatkoja kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kyllon komiaa ku pohojammaalla :) Näyttää kyllä hyvältä ja ihailen kovasti tuota teidän reipasta matonpesijää!

  VastaaPoista
 2. Niiiin...voihan sitä Hunksin hampaat painepesurillakin pestä! :D :D :D

  VastaaPoista
 3. Komialle näyttää kyllä! Hunkseille rapsutukset :)

  VastaaPoista
 4. Komiaa, toden totta :)

  Lomaviikkojen jemmaus syssymmälle on kannattavaa... T: toinen jemmari ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvinhän siellä hommat etenee :) Tsemppiä sulle työrintamalle ! Mulla on matot vieläkin pesemättä...aina aattelen et huomenna sitte,mut pitäs ryhdistäytyä ! Hunkseille ♥ terkut

  VastaaPoista
 6. Hurjaa remppaa teette kyllä, mutta on varmasti sen arvoista! Kivaa seurata teidän etenemistä :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3