keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

...tai ainakin heikun keikun...

No johan on ollut päivä. Joku voisi väittää että olen herännyt väärällä jalalla, mitä en tietenkään myönnä... ;) Tämä on taas näitä päiviä kun tekisi mieli ampua koko remontti maata kiertävälle radalle. Säälläkin voi olla asiaan vaikutusta, on ollut niiiin kylymä ja ankea sää.

Päänvaivaa aiheuttaa myös talon väri. Punainen saa olla jatkossakin, mutta se oikea sävy... haluaisin sellaisen vanhantalon punaisen. Vähän niinkuin nuo meidän ulkorakennukset on, nykyinen talon väri on liian punainen niihin verrattuna. Kolme eri punaista on sudittu malliksi, mutta ei oikein ihan sitä täydellistä ole vielä löytynyt. Ja kukkaro ei kestä ostaa jokaista punasävyä kokeiltavaksi... =)
Hunksin tupakin on vielä valkoinen, ehkä se saa valkoiseksi jäädäkin. Siinä se hunksi suoristelee nauloja oman talon kuistilla =) Niin ja sitten tämän päivän tapahtumia... Vielä pari viikkoa sitten olin vakaasti sitä mieltä että meiltä ei A) uusita koko talon ulkolaudoituksia ja B) kuistia EI pureta ja rakenneta uudelleen. Noh:
Mihinkähän tässä vielä suostuu... No mutta hieno siitä tulee. En oikein tykännyt niistä isoista ikkunoista, katsotaan nyt että mitenkä tämä sitten kasataan. Tai siis remppamies kasaa;) Me vaan häärätään siinä ympärillä "auttamassa". Tässä vielä ennen-kuva. Ja Onnin hanuri.

Eilen pihaan saapui ovilähetys ;) Siis tarkoitushan on että toisesta ainakin tulee väliovi olkkarin ja toisen makkarin välille. Meillä kun ei näitä väliovia ole ollenkaan täällä, niin saapahan ainakin paukauttaa oven mennessään kiinni jos sille päälle sattuu. Eikä tarvitse sitä tehdäkseen mennä huussiin tai ulos =)

Se se on muuten jännä, että minähän olen oikein huvittavuuteen asti sellainen sitku-ihminen. Yhtäkkiä kun onkin remontti niin "osaankin" elää hetkessä =) Mikä ei siis ole hyvä asia. Miksei sitä nyt osais vaan ajatella että sitkutämäonvalmisniinlopputulospalkitsee... Höh. Nyt saunaan lämmittelemään=)

3 kommenttia:

 1. Aikansa se ottaa ja sitten antaa rauhan, remonttimies!

  VastaaPoista
 2. Siitä tulee yksinkertaisesti vain hyvä, Hanne! Ei voi muuta tulla :)

  Odotus ja lopputulos palkitsee.

  VastaaPoista
 3. Lopputulos on takuulla loistava, niinkuin Hunksikin. =)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3