perjantai 9. elokuuta 2013

Meidän yksiö

Tänään on ollut aika kiva päivä. Pääsin töistä jo hyvissä ajoin ja tulin kotiin siivoamaan. Tätä meidän yksiötä nimittäin. Nykyään kun tuota siivottavaa tilaa on vain tämä yksi huone. Ja keittiö. Muita ei edes tässä vaiheessa kannata siivota.

Nyt on sitten hyvä mieli. Tavallaanhan tässä onkin menty alkulähteille, alunpitäenhän tässä talossa ei ole ollutkaan kuin nämä kaksi huonetta. Ja hyvin on mahtunut enemmänkin porukkaa. Huomenna olisikin sitten vuorossa sitä paneelin laittoa. Saas nähdä saadaanko yhtään lautaa seinään ;)

Tämä viikko on ollut raskas. Oon ollut tosi väsynyt. Lomallakaan kun ei oikein päässyt palautumaan ja sitten iltaisin on ollut kaikenlaista touhuamista. Harvoin on ehtinyt päikkäreitäkään nukkumaan mutta tänään olen jo senkin hoitanut alta =)
Kuten kuvista näkyy, meidän sisustuselementit on aika erikoiset ;) Olohuoneen leivinuunin kupeessakin on tooodella hyvin siihen istuva nojatuoli. Pikku-Pha löysi heti siitä itselleen paikan:
Onneksi on jotain pientä kaunistustakin tänne saatu. Pitää mielen virkeänä tämä kaaoksen keskellä. Viimeisin hankinta on nimittäin tuo rasia joka tuossa alimmaisena. Se on miun läppärirasia, ylemmässä rasiassa on sitten kaukosäätimiä ja kamera piilossa. Ärsytti kun aina pyörivät pitkin pöytiä niin nyt on niillekin sopiva paikka. Ja kyllähän noita rasioita pöydällään jo mielellään katsoo.

Sipelle kiitos tilaustyön toteutuksesta =) Tässä vielä meidän yksiön nurkkaa. Telkkarikaapista lähti ovet veks kun ei ne täällä mahdu aukeamaan. Mutta tallessa ovat, jos ne tuolla uudessa olkkarin nurkassa mahtuis olemaan =)

Ja mailegit katsoo että mitä pirua täällä oikein touhutaan.... Ja kuka huomaa hunksinkin tuossa kuvassa ihmettelevän ihan samaa?

Tänään on hankittu lattialautaa tuonne yläkertaan. Edessä on vielä se hankalampi osuus eli niiden ujuttaminen sinne ikkunan kautta... Illalla meinasin tunnelmoida ja kenties laittaa ekat tuikutkin tulille. Mulla on tuolla pari sisustuslehteäkin jotka odottaa lukemistaan. Viikonloppuja kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hauskaa viikonloppua, hyvältä näyttää :) Mäkin luulen että illalla poltellaan tuikkuja, ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Voitonpuolella kuiteskin:*) Mukavaa viikonloppua ja terkkuja pojille!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä remppaan, hyvällä mallilla jo :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä. Uskomatonta millainen määrä vahoihin taloihin on aikanaan väkeä sopinut, nykyään taidetaan olla pääsääntöisesti väljemmillä vesillä asumisen suhteen.

  Voimia remppaan! Kivalta näyttää!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3