maanantai 19. elokuuta 2013

Peikko seinässä

Kyllä on kiirettä pitänyt! Viime viikolla meni joka ilta myöhälle ennenkuin työnteko loppui tässä talossa. Viikonloppuna lopetettiin vähän aiemmin mutta aamulla jo työt alkoi. Ja nyt, nyt sitten on maalattu uuden olkkarin lattia kertaalleen ja huomenna toiseen kertaan. Sitten "vähän" siivousta ja jo vot!

Tässä vielä kuvia tällä hetkellä melko valmiista kirjastohuoneesta. Tota tapettia vaan ei kyllästy ihastelemaan. Kuvat on jo vanhoja, nyt siellä on jo lattiakin maalattu ja listat lattiassa. Hunksikin on jo kaksi päivää vanhempi mitä näissä kuvissa 8) eli parta on saattanut kasvaa millin kuvanottohetkestä.

Kirjastohuone on kirjastohuone vaikka ensihätään ei taida edes kirjahyllyä tulla sinne. Mutta kaikki aikanaan ;) Niin, kun multa puuttuu se kirjahylly. Ja ei mulla kyllä kirjojakaan kovin mainittavasti ole.

(Huomatkaa kun hunksi keskittyy poseeraamiseen niin sillä on ihan kieli keskellä suuta=) Haluaisin sellaiset ihan kattoon asti olevat tummat hyllyt. Tummia huonekaluja olen tuonne suunnitellut mutta kyllähän tuolla valkeakin hyvältä näyttäisi... Tässä vielä se maalattu olkkari:

Hyvin mahtuu tavarat 8)  Lattia on siis vaalean harmaa. Ei noin valkea miltä näyttää. Aika valkean näköistä, onneksi toisessa päässä on hirsiseinä tuomassa väriä. Ja puuttuuhan tuosta takka. Ja eiköhän sitä huonekaluilla ja tekstiileillä väriä saada... Asuukohan meidän hirsiseinän sisällä kenties peikko...?!

Nyt mulla on tästä eteenpäin vapaailta. Jos sitä vaikka saunassa kävis. Onneksi meillä on näitä apureita tässä käynyt auttamassa näissä sipistelyhommissa, ei ois muuten tullut mittään! Tänäänkin oli miun veli veikkonen maalaamassa lattiaa. Niin ja iskä on ollut kyllä niiiiin suuri apu. Unohtamatta anopin tapetointia. Siis anoppia tapetointihommissa=) Meillä ois saattanut jäädä tapetit laittamatta. Mutta nyt - jalat kohti kattoa ja Frendit!

10 kommenttia:

 1. Hei Hanne
  Kiva on ollut seurata blogiasi ja remontin edistymistä. Mekin vaihdamme olkkariin lautalattian pian. Mitä puuta laitoit ja mitä maalia. Kun meilläkin on 2 koiraa, tosin mäyriksiä ;)
  Terkuin Sari de Boer-Tuhkanen Hollannista
  www.definsewinkel.nl

  VastaaPoista
 2. Peikko seinä näyttää oikein hyvälle, myös muut seinätkin toki!
  Hunksi nyt vaan näyttää parhaalle! ;D
  Voin jo kuvitella tuon tuolla tanssittavat mööbelvalssin. Huhhuh, on siinä varmasti askelia. ;)

  VastaaPoista
 3. Huikean ihanalta näyttää jo nyt, tuskin maltan odottaa lopputulosta!
  Tuo peikko seinässä on aika hellyttävä, mutta Hunksi kielineen on tietty ihan huippu! <3
  Paljonko teillä muuten onkaan neliöitä tuossa olkkarissa, näyttää meinaan valtavalta... :)

  VastaaPoista
 4. Valmista alkaa syntymään ja sitten pääset sisustamaan, se paras osa remonttia. Upean iso olkkari!

  VastaaPoista
 5. Anopin tapetointi.. :D Varmasti soma kotipeikko siellä hirsiin välissä. ;)

  VastaaPoista
 6. On tuo tapetti kyllä kaunis, Hanne!!

  Hih, mikähän peikko se seinän välissä luuraa?!

  VastaaPoista
 7. Peikon häntä ihan selvästi ;) Mutta tapetti on kyllä kaunista!

  VastaaPoista
 8. Kaunista kertakaikkiaan, vau! Tapetti on ihan mahtava!

  Kauankohan peikko on ollut tuolla jumissa. Saattaa olla äkäinen pois päästyään.. ;)

  VastaaPoista
 9. Upealle näyttää...ja tapetti on kaunis:)

  VastaaPoista
 10. voih, miten ihana lattia.....saako tiedustella millä maalilla ja sävyllä laitoitte? meillä kohta lattian sävyn ja maalauksen / vahauksen valinta :) kaunista on!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3