perjantai 2. elokuuta 2013

Uusi olkkari

Hehee täällä ollaan jo siinä vaiheessa että olkkarin sijainti on muuttunut. Väliaikaiselle paikalleen 8) Koko viikon oli tarkoitus roudata pikkuhiljaa tavaroita pois mutta kuinka ollakaan kaikki jäikin sitten yhdelle illalle... Vaikka olinkin tätä vaihetta odottanut jo kielipitkällä viikkokausia.
Hunksit oli ihmeissään että mitä täällä oikein tapahtuu... On ollut niilläkin aika tapahtumarikas kesä kun jos vaikka minkälaista porukkaa on pihalla lappanut ja joka päivä on jotain äksöniä. Syksyllä sitten lepää hunksitkin=)

Nyt sitten parin päivän tauon jälkeen onneksi tuli aurinkoiset ilmat joten olen sitten pessyt pyykkiä hulluna. Peitot ja tyynynpäälliset käy pesun kautta aittaan. Sitten kun pääsee siihen sisustamisen vaiheeseen niin sitten on puhdasta vilttiä mitä laittaa tänne=)

Vähän piti sisustella nätiksi tuotakin väliaikaolkkaria. Kuitenkin viikko pari tässä vierähtää niin onpahan sitten ees yritetty näillä puitteilla nätiksi laittaa. Vähän on ahtaan livakka mutta hyvähän se on että on tiivis tunnelma 8)

Tänään sitten irroitettiin jo paneelit tosta väliseinästä että saadaan huomenissa lattialaudat sisätiloihin. Ovatten nimittäin niin pitkän livakat että eivät muuten mahdu sisään.

Kiitos ihanat friidut kommenteista! Tämä remonttijaarittelu nyt on vähän tällaista että pittää joka rassaus tänne laittaa mutta kun niitä on sitten jälkeenpäin mukava uudella sohvalla takkatulen loimussa kynttilän valossa lueskella... =) Mutta kohta onneksi ulkosaunaan, palaillaan!

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä on, voih kun itse jaksisi noin paljon panostaa... noh josko sitä syyskuun jälkeen on sitä ylimääräistä aikaa..

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun saat sisustaa monta olkkaria saman vuoden aikana! Ihana nähdä sitten kuvia valmiista! Tarmoa puhiin ja intoa remppahunkseille :)

  VastaaPoista
 3. Oikein lupaavaltahan tuo jo näyttää:) Rapsutukset reippaille Hunkseille, kun ovat jaksaneet olla työnjohtajina!

  VastaaPoista
 4. Ilolla teitin remonttikuulumisia lueksii, kun noin hyvin edistyttekin ;)

  VastaaPoista
 5. Hmmm...voiko Hunksi olla livakka? On taas niin uusi sana mulle, etten oikein osaa sanoa. :D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3