sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Huhuu, onko siellä enää ketään!?

Heissan kaikille! Niin on haipakkaa ollut että ei ole tännekään ehtinyt mitään kirjoitella. Toisekseen tuo miun miniläppäri temppuilee ja nyt yritän tätä vääntää tällä meidän kakkoskoneella, katsotaan kuinka käy.
Siivottu on ihan koko rahan edestä. Moisia suursiivouksia en ihan heti kyllä tee. Joulunakaan. Meinasi jo välillä iskeä suorastaan epätoivo että ei tästä valmista tule koskaan. Ja muutenkin ,olen ollut todella hurmaava viimeiset pari viikkoa 8)
Loma onneksi häämöttää parin viikon päästä. Aion todellakin vain lomailla. Hunksit kainalossa katsoa kaikki pieni talo preerialla 10 kautta putkeen jos siltä tuntuu. Mulla on jalassa jonkin sortin rasitusvamma ja pitäisi malttaa olla paikallaan =(
Olkkari alkaa olla valmis. Tosin tuohon telkkarikaapin kupeeseen tulee ensi viikolla takka joten järjestys menee taas uusiksi. Siksi en ole viittinyt taulujakaan seinälle laittaa. Paitsi tonne hirsiseinälle kokosin valokuvia, mutta se nyt ei enää muutukaan miksikään.
Nyt taidan viettää laatuaikaa hunksien kanssa, ovat jääneet niin vähälle. Hunksiparat. Mulla on onneksi huomenna vapaapäivä. Jos sitä ottais vähän iisimmin.

12 kommenttia:

 1. Voi tuota lattiaa kuinka ihana! Ja portaat on tosi kauniit :) Mukavaa vapaapäivää huomenna!

  VastaaPoista
 2. HUNKSIT - huhuuuuuuuuuuu!!!!!!!! :D

  VastaaPoista
 3. Huhuu, täällä ollaan (ja ollaan oltu :D

  Huikeeta, miten kaunista!!!

  VastaaPoista
 4. Paikalla! :) Todella kauniilta teillä näyttää, joten rehkiminen lienee kannattanut, jos niin voi sanoa. Mutta loma tekee varmasti hyvää - onneksi se jo häämöttää!

  VastaaPoista
 5. Täällähän ollaan!!!
  Kyllä näyttää kauniilta teidän olohuone....)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunista tunnelmaa teillä.

  VastaaPoista
 7. Niin fiiniä!! Ja mun sydän läpättää noille sun hunkseille!!!!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanalta näyttää ja kaikki paikoillaan, myös hunksit! Eli tärkein on kohdillaan, rapsutukset pojille...

  VastaaPoista
 9. Teillä on ollut iso urakka! Näyttää oikein hyvälle :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3