maanantai 16. syyskuuta 2013

Kirjastohuone

Jotenkin sitä on ollut kyllä niin väsynyt viime viikkoina ettei ole kyennyt oikein mihinkään. Ulkonakin olisi tuota tekemistä mutta ei vaan nappaa ei yhtään. Nyt olen onneksi lomalla, joten tarkoitus olisi ottaa ihan huilimisen kannalta, jos se tekemisen intokin vielä tänä syksynä tänne saapuisi.
Terassi on täällä ollut tekeillä, onneksi on noita muita innokkaita tekijöitä. Minä olen lähinnä lymyillyt täällä sisätiloissa. Ja ollut ehkä vähän huonotuulinen ;)
Tänään sitten pikkuisen oli sellainen tekemisen meininki mullakin niin eikös ruvennut vettä satamaan. Olisin saattanut jopa nurmikonkin leikata, mutta ei... No nyt sitten poltellaan kynttilöitä ja hunksien kanssa lepäillään.
Miun kirjastohuoneessa on vielä aika niukasti kirjoja. Haluaisin sellaiset isot tummat kirjahyllyt... noo ehkä joku päivä =) Ei noita kirjojakaan vielä kaksisesti ole.
Joku cd-soitin tonne on saatava, nimittäin aion istua tuolla kynttilänvalossa ja kuunnella runsaasti joululauluja, lähempänä joulua tietenkin... 8) Kuka sitä nyt vielä...
Vieläköhän sitä passais tähän aikaan päikkärit ottaa. No, miehän oon lomalla niin joutaa vaikka sitten yöllä kukkumaan. Joten, hunksi kupeeseen ja peitto korville!

7 kommenttia:

 1. Nuo tapetit on kyllä tosi ihanat ja vanhat matkalaukut on niin kauniita :) Nehän toimii hyvin vaikka pienenä pöytänä!

  VastaaPoista
 2. Nuo tapetit on kyllä tosi ihanat ja vanhat matkalaukut on niin kauniita :) Nehän toimii hyvin vaikka pienenä pöytänä!

  VastaaPoista
 3. Sitä on ilmassa nyt, tuota väsymystä. Pitkä kesä on vienyt voimat. Ehkä tää syksy onkin sitävarten että saa koottua voimia tulevaan talveen. Hunksit vain on niin ihanat kaverit, auttavat vaikka päikkäreille<Oikein hyvää lomaa ja väsymyksen taittamista.

  VastaaPoista
 4. Salaa kuitenkin kuuntelet joululauluja - myönnä pois! Eihän tässä ole enää kuin 100 päivää jouluun. :D

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita huonekaluja ja esineitä. Nuo matkalaukut on ihania.

  VastaaPoista
 6. Siitä vaan huilimaan, olethan selvästi levon tarpeessa.
  Eka joululaulu tuli äsken radiosta ,Radio Rock soitti. Sitä kanavaa poika kuuntelee jatkuvasti.

  VastaaPoista
 7. Kyllähän kynttilät ja pimeät illat saavat hyräilemään hiljalleen joululauluja...
  Ei kun kintut kohti kattoa ja jotain kaunista soimaan:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3