maanantai 23. syyskuuta 2013

Mustaa

Taitaa olla monessa blogissa ja kodissa villityksenä toi musta. Mullekin se tuli, ihan taivaalta väitän minä. En myönnä että olisin ihastunut siihen nähtyäni muilla kyseistä väriä =)

En tosin ihan niin innoissani ole että haluaisin sitä kaikkialle. Ainoastaan olkkariin. Se ajatus tuli oikeastaan silloin jo kytemään kun levittäydyttiin tänne isoon olkkariin ja yhtäkkiä kun lattia oli vaalea ja sohva valkea, kaikki näytti ihan liian vaalealta.

Jopa toi musta rautakiikku pääsi sisälle, ihan vaan värinsä takia =) Viikonloppuna pääsin ystävän kanssa käymään Ikeassa ja pitihän sieltä pari mustaa juttua mukaansa ottaa. Kuten toi raitapeitto.
Onnikin sopii (kuten aina) sisustukseen kuin nenä päähän. Tai läntti selkään =) Ja pikku-Pha myös, hyvin lämmittää uusi peitto:

Värit lähti siis vähäksi aikaa jäähylle. Saas nähdä miten pitkään sitä kestää, onneksi tonne aitalle on ihan lyhyt matka=) 
Nyt täytyy lähteä saunan lämpöön, meinaa kylymä tulla. Aika raikas ilma alkaa jo ulkonakin olla. Niin se vaan kesä mäni. Mutta nyt sinne saunaan, mustaan saunaan ;)

12 kommenttia:

 1. Oikein mukavia ripauksia mustaa, Hanne!
  Tykkäsin ♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä musta sisustuksessa on ihan jees, jos sitä ei ole liikaa. Mutta noin, ripauksina on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 3. Onni on ollut aikaansa edellä, kun on jo pitkään käyttänyt tuota mustaa länttiä selässä. Voi Veetiä, kun osaa olla suloinen. =)

  VastaaPoista
 4. Joo se on jännämiten tuo musta on alkanut taas kiehtoa kesän jälkeen. Minäkin kaipaan sitä tuomaan vähän särmää sisustukseen. Ei paljoa, vaan ihan pikkuisena mausteena :)

  VastaaPoista
 5. Hih, meillä on vissiin ollut liian aikaisin mustaa, koska kyllä minä halajan jo värejä sen rinnalle :D
  Mutta kivat nuo teillä on!
  Ja voi tuota lämmittelijää, kun on niiiin nautinnollista :)

  VastaaPoista
 6. Kivasti on mustaa piristeenä, kunhan ei joka huonekalua ja tekstiiliä mustaksi maalaa ;)! Nyt se tuo kivasti särmää!

  Ja eihän tässä ole kuin tovi, kun saa punanutut kaivella esille, että sieltä se seuraava väri tulee ihan huomaamatta :D! Musta tuntuu, että ne Nisset kohta jo tukehtuu tuolla varastossa..hih :)

  VastaaPoista
 7. Piti vielä sanoa, että kyllä tuo uusi olkkari on aivan mielettömän ihana...toi paneeliseinä ja lattia ja ja ja ja....

  VastaaPoista
 8. Kummasti se tarttuu tonne mielen sopukoihin vaikka yrittää pyristellä vastaan...siis lipsuminen tonne mustan suuntaan ! Hyvältä näyttää ! Mäkin laittelin viikonlopputytön 13 v, soppeen vähän musta-valkoisia juttuja kun hän on kuulemma AINA tykänny ;D on tyttörukka joutunu elelemään pastellisissa tunnelmissa tähän asti !

  VastaaPoista
 9. Musta on ihan jees ... jos sitä ei ole liikaa.
  Toi oven reppana on magee :)

  VastaaPoista
 10. Kauniilta näyttää joka puolella! Mustakin sopii ripauksena:)

  VastaaPoista
 11. Näyttää kyllä tosi hyvältä tuo ripaus mustaa ja tapetti on huikeen kaunis! Jokos ootte päässy takkaa lämmittelemään? Kiitos vierailusta, oli kiva nähdä :)

  Sipe

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3