tiistai 8. lokakuuta 2013

Niitä näitä...

Hepskukkuu vaan kaikille, mitäs kuuluu? Niin se vaan joulu lähestyy ;) Toisaalta aika kauheeta. Mihin tämä vuosi hävisi? Ja missä on viime kesä?! 

Mulla on vähän pimento ollut täällä kun asetukset on koneessa jotenkin päin hanuria, kun en pääse kommentoimaan mitään minnekkään. Yksikin ilta yritin VillaHoviin huikata että IHANAA kun sielläkin jo tontut vapisee kaapissa ja olen niiiiiin mukana heidän ihanan kodin jouluvalmistelujen seuraamisessa. Että terveisiä sinne vaan! Muihinpa en sitten enää yrittänytkään, kun ei kerran onnistu niin ei sit.
Niin ja Sipelle terveisiä että oli ihana käydä ja mietin tuossa että tulukeehan työ Tarzan kanssa käymään meillä! Täytyy tässä joku ilta ajan kanssa perehtyä tuohon kommentoimisongelmaan, en nääs ole mikään tekniikan ihmelapsi niin kaikki tällainen nostaa vähän verenpainetta ;)
Tämmöstä se on kun oma rakas miniläppäri meni lakkoon ja joudun tällä varapäreellä näitä juttuja tekemään =) Heti tökkii. Kuvat on ruokasalista, jossa nyt ei mitään sen kummemmin uutta ole, toi tupakaappi muutti keittiöstä sinne. Ja vanha valokuva talosta pääsi arvoiselleen paikalle tupakaapin päälle=)
Mustan värin innostus tuli ja nyt taitaa olla jo menossa, vähän on kielen päällä tehdä uudistusta sisustukseen mutta sitä täydellistä visiota ei vielä ole ;) Se muhii tuolla pääkopan sisällä =) Eli kyllä siellä jotain elämää on...

Ulkona aivan ihanan näköistä kun on vaikka minkälaista väriloistoa, aurinkokin on paistellut niin kaaniisti pari päivää. Nyt sitten tulee sitä sadetta huomenna, mutta antaa tulla, meillä on uus katto pään päällä! =)

9 kommenttia:

 1. Onpa teillä kaunista. Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti! Ja upea koira, missäs toinen nyt!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten mahtavan näköistä teillä on, Hanne!! IHANAA!

  Tuo tupakaappi ja valokuvakehys sen yläpuolella, huokausten huokaus...
  Hirsiseinästä puhumattakaan.

  VastaaPoista
 4. Kiva, että sirllä jo odotellaan joulutohinoita ja VillaHovinkin joulua...mä vielä hetken sinnitellen, mutta kyllä kaikkimpunainen kiehtoo jo kummasti ;) Toi sinun patakaappi on aivan mielettömän ihana....huokaus <3

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää...tuo hirsiseinä on vaan niin IHANA!

  VastaaPoista
 6. Millä ihmeellä saat noista koirista niin edustuskelpoisia kuvia? Meillä koirista vilahtaa kuvissa useimmiten vain hännänpää, tassu tai kuono.. :) Ihana koti teillä, vau!

  VastaaPoista
 7. Mun oli ihan pakko tulla kertomaan, että kun otettiin tunnelmavaloja kaapista, niin meidän oli tytön kanssa pakko pelastaa sieltä yks pikku Nisse! On se vaan vallattoman suloinen punanutussaan tuossa hyllyn päällä :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten kaunista! :) Mukava lukea taas kuulumisia.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3