torstai 12. joulukuuta 2013

12. luukku

Tämän päivän luukusta paljastuu tämänsortin porukka. Tulivat tänään kylään, en kyllä varsinaisesti kutsunut ketään... Oli kyllä niin sekalainen seurakunta että en uskaltanut olla laskematta sisällekään. Onko tuttuja? 
Kommentoinnista sen verran että kiitän tuhannesti (miljoonasti) kivoista kommenteista täällä ja fb:n puolella. Sitä kun aina tasaisin väliajoin miettii että jaksaako tätä ja ennenkaikkea että onko tässä mitään järkeä (ei) niin on kiva lukea että joku ihan oikeesti ilahtuu näistä mun horinoista. Tämä on siis teille. Kiitos. Huomenna onkin sitten luvassa kuva-arvoitus... ;)

3 kommenttia:

  1. Voi että mikä lahjakuljetus <3

    VastaaPoista
  2. Ihana taas tuo koiruli, oikein on kyllä kuvauksellinen ja miten ihmeessä saat sille tonttulakin päähän ja vielä pysymäänkin siellä? :)

    VastaaPoista
  3. Pakko tunnustaa...(tai olen tunnustanut tämän joskus jo ennenkin!) että käyn kyllä useamman kerran viikossa lukemassa blogiasi, kun se on vaan niin ihana! :) Mutta miks se on vaan niin vaikeeta jättää joku kommentti...ehkäpä se johtuu siitä ettei itselläni ole blogia, ei google-tiliä,ei mitään semmosta eli ihan vaan nimetön ;) Jospa tässä yritän tormistautua ja rueta laittamaan etes joskus jonkun kommentin! Itelläni on vaan muutama blogi (alle 5...) joita seuraan ja luen säännöllisesti ja tämä siun on yksi niistä! Joulun odotus terkuin Kati

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3