perjantai 20. joulukuuta 2013

20. luukku

Heipparallaa! Jäi muutama luukku välistä kun piti opetella pianon soittoa ;)  Tämä viikko onkin mennyt ihastellessa tuota kapistusta. Ja vähän siivoillessa. Eilen tuli kuusetkin jo sisälle. 

Nyt olen jo joululomalla ja täällä olen kynttilän valossa istuskellut tämän päivän. Ulkona sataakin lunta aika rujakasti ja on ihan tajuttoman liukas! Äsken kun kävin puita liiteristä niin piti kierrellä tuolta pihan liepeiltä että pääsi perille. 
Eli lenkille on turha haikailla ilman kypärää =( Nyt kun vielä sen jään päälle on satanut tuota pakkaslunta niin ei edes nää mihin kannattaa jalkansa laittaa. En tykkää yhtään!

Mutta toisaalta hyvä että sataa kuitenkin lunta eikä vettä. Pientä väsymystä on ilmassa, taidan ottaa kupposen teetä ja sen jälkeen oikaista tähän sohvalle takkatulen lämpöön päiväunille. Tunnelmallista päivän jatkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihana koti, ihana piano! Käy teille niinku hunksi taljan päälle! ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas komea piano ja aika hauskassa paikassa. Eipä ole tullut mieleen että voisihan se vinossakin olla, voiskohan meilläkin??

  VastaaPoista
 3. Täällä vaan vesisadetta! Mutta ei anneta sen haitata! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallista päivää, näyttää niin kauniilta! Mäkin oon lomalla, jee :)

  VastaaPoista
 5. No vau mikä piano! Oikein hyvää joulua teille :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis piano...itsekin haaveilen pianosta,kun tytär vei omansa omaan kotiin,hänelle kun oli ostettu....kiva olisi opetella uudelleen soittamaan,,,kaipa se sieltä äkkiä palautus mieleen....
  Tunnelmallista joulua joululaulujen säestyksellä:)

  VastaaPoista
 7. TUnnelmaa ja joulua, nautitaan :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3