maanantai 23. syyskuuta 2013

Mustaa

Taitaa olla monessa blogissa ja kodissa villityksenä toi musta. Mullekin se tuli, ihan taivaalta väitän minä. En myönnä että olisin ihastunut siihen nähtyäni muilla kyseistä väriä =)

En tosin ihan niin innoissani ole että haluaisin sitä kaikkialle. Ainoastaan olkkariin. Se ajatus tuli oikeastaan silloin jo kytemään kun levittäydyttiin tänne isoon olkkariin ja yhtäkkiä kun lattia oli vaalea ja sohva valkea, kaikki näytti ihan liian vaalealta.

Jopa toi musta rautakiikku pääsi sisälle, ihan vaan värinsä takia =) Viikonloppuna pääsin ystävän kanssa käymään Ikeassa ja pitihän sieltä pari mustaa juttua mukaansa ottaa. Kuten toi raitapeitto.
Onnikin sopii (kuten aina) sisustukseen kuin nenä päähän. Tai läntti selkään =) Ja pikku-Pha myös, hyvin lämmittää uusi peitto:

Värit lähti siis vähäksi aikaa jäähylle. Saas nähdä miten pitkään sitä kestää, onneksi tonne aitalle on ihan lyhyt matka=) 
Nyt täytyy lähteä saunan lämpöön, meinaa kylymä tulla. Aika raikas ilma alkaa jo ulkonakin olla. Niin se vaan kesä mäni. Mutta nyt sinne saunaan, mustaan saunaan ;)

maanantai 16. syyskuuta 2013

Kirjastohuone

Jotenkin sitä on ollut kyllä niin väsynyt viime viikkoina ettei ole kyennyt oikein mihinkään. Ulkonakin olisi tuota tekemistä mutta ei vaan nappaa ei yhtään. Nyt olen onneksi lomalla, joten tarkoitus olisi ottaa ihan huilimisen kannalta, jos se tekemisen intokin vielä tänä syksynä tänne saapuisi.
Terassi on täällä ollut tekeillä, onneksi on noita muita innokkaita tekijöitä. Minä olen lähinnä lymyillyt täällä sisätiloissa. Ja ollut ehkä vähän huonotuulinen ;)
Tänään sitten pikkuisen oli sellainen tekemisen meininki mullakin niin eikös ruvennut vettä satamaan. Olisin saattanut jopa nurmikonkin leikata, mutta ei... No nyt sitten poltellaan kynttilöitä ja hunksien kanssa lepäillään.
Miun kirjastohuoneessa on vielä aika niukasti kirjoja. Haluaisin sellaiset isot tummat kirjahyllyt... noo ehkä joku päivä =) Ei noita kirjojakaan vielä kaksisesti ole.
Joku cd-soitin tonne on saatava, nimittäin aion istua tuolla kynttilänvalossa ja kuunnella runsaasti joululauluja, lähempänä joulua tietenkin... 8) Kuka sitä nyt vielä...
Vieläköhän sitä passais tähän aikaan päikkärit ottaa. No, miehän oon lomalla niin joutaa vaikka sitten yöllä kukkumaan. Joten, hunksi kupeeseen ja peitto korville!

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Huhuu, onko siellä enää ketään!?

Heissan kaikille! Niin on haipakkaa ollut että ei ole tännekään ehtinyt mitään kirjoitella. Toisekseen tuo miun miniläppäri temppuilee ja nyt yritän tätä vääntää tällä meidän kakkoskoneella, katsotaan kuinka käy.
Siivottu on ihan koko rahan edestä. Moisia suursiivouksia en ihan heti kyllä tee. Joulunakaan. Meinasi jo välillä iskeä suorastaan epätoivo että ei tästä valmista tule koskaan. Ja muutenkin ,olen ollut todella hurmaava viimeiset pari viikkoa 8)
Loma onneksi häämöttää parin viikon päästä. Aion todellakin vain lomailla. Hunksit kainalossa katsoa kaikki pieni talo preerialla 10 kautta putkeen jos siltä tuntuu. Mulla on jalassa jonkin sortin rasitusvamma ja pitäisi malttaa olla paikallaan =(
Olkkari alkaa olla valmis. Tosin tuohon telkkarikaapin kupeeseen tulee ensi viikolla takka joten järjestys menee taas uusiksi. Siksi en ole viittinyt taulujakaan seinälle laittaa. Paitsi tonne hirsiseinälle kokosin valokuvia, mutta se nyt ei enää muutukaan miksikään.
Nyt taidan viettää laatuaikaa hunksien kanssa, ovat jääneet niin vähälle. Hunksiparat. Mulla on onneksi huomenna vapaapäivä. Jos sitä ottais vähän iisimmin.