keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Musta sai kyytiä...

Jouluun enää 70 päivää sanoo laskuri! Hertti sentään, ja välillä tuntuu ettei ole toipunut vielä edellisestäkään. Joulusta siis. Mulle tuli tänne olkkariin taas uudet tuulet. Musta sai lähteä, suurinpiirtein ainakin. Onnin länttiä nyt ainakin lukuunottamatta;) 
Vähän kesken on tämä sipistely täällä. Olen tässä tämän viikon aikana kunnostautunut muutenkin ihan kiitettäväksi. Joulusiivous on siis tehty ;) Nyt ei tarvi kuin keskittyä olennaiseen. Eli vaikkapa hunkseihin.

Hui kun täällä meillä on taas kylymä! Takkaa ei ole voinut pariin päivään lämmittää kun siihen tulee se pinnoite. Ja just iski vielä yöpakkasetkin.

Verhot pitäisi vielä vaihtaa tuohon oven pieleen. Noi pitsiset alkaa olla jo liian kesäiset. Huomenna menee vaihtoon matto. Viikonloppua odotellessa... tarkoitus olisi perjantaina lähteä perinteiselle shoppailureissulle kera ystävän armaan. Täytyy tästä jo etukäteen lähteä pitämään kukkaroa otsaa vasten... ;)

tiistai 8. lokakuuta 2013

Niitä näitä...

Hepskukkuu vaan kaikille, mitäs kuuluu? Niin se vaan joulu lähestyy ;) Toisaalta aika kauheeta. Mihin tämä vuosi hävisi? Ja missä on viime kesä?! 

Mulla on vähän pimento ollut täällä kun asetukset on koneessa jotenkin päin hanuria, kun en pääse kommentoimaan mitään minnekkään. Yksikin ilta yritin VillaHoviin huikata että IHANAA kun sielläkin jo tontut vapisee kaapissa ja olen niiiiiin mukana heidän ihanan kodin jouluvalmistelujen seuraamisessa. Että terveisiä sinne vaan! Muihinpa en sitten enää yrittänytkään, kun ei kerran onnistu niin ei sit.
Niin ja Sipelle terveisiä että oli ihana käydä ja mietin tuossa että tulukeehan työ Tarzan kanssa käymään meillä! Täytyy tässä joku ilta ajan kanssa perehtyä tuohon kommentoimisongelmaan, en nääs ole mikään tekniikan ihmelapsi niin kaikki tällainen nostaa vähän verenpainetta ;)
Tämmöstä se on kun oma rakas miniläppäri meni lakkoon ja joudun tällä varapäreellä näitä juttuja tekemään =) Heti tökkii. Kuvat on ruokasalista, jossa nyt ei mitään sen kummemmin uutta ole, toi tupakaappi muutti keittiöstä sinne. Ja vanha valokuva talosta pääsi arvoiselleen paikalle tupakaapin päälle=)
Mustan värin innostus tuli ja nyt taitaa olla jo menossa, vähän on kielen päällä tehdä uudistusta sisustukseen mutta sitä täydellistä visiota ei vielä ole ;) Se muhii tuolla pääkopan sisällä =) Eli kyllä siellä jotain elämää on...

Ulkona aivan ihanan näköistä kun on vaikka minkälaista väriloistoa, aurinkokin on paistellut niin kaaniisti pari päivää. Nyt sitten tulee sitä sadetta huomenna, mutta antaa tulla, meillä on uus katto pään päällä! =)