sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Herrasväen istumapaikka

Meillä tuolla ruokasalin puolella on herrasväelle ihan omat penkit. Siellä ne istuu nytkin, meidän talon herrasväki. Tälle porukalle kannetaan ruoka nenän eteen ja tarpeillekin ne viedään ihan erikseen. Nukkuvat poikittain meidän kapeassa 120-senttisessä sängyssä ja tupeekin niiltä puunataan ihan ilmatteeks. Niiden ei tarvi ees kynsiään leikata itse!! Herrasväki on saanut naamansa myös tekstiileihin, tietää että mikä paikka on kellekin varattu:

Yleensä herrasväki tosin istuu siellä missä mekin. Jos me ollaan saunassa niin oven takana on yleensä nuorempi herrasmies odottamassa vuoroaan. Töihin niitä ei sentään voi mukaansa ottaa, mutta hymyssä suin nuo maanantaiaamuisin aina nukkumaan jäävätkin... mokomat.
Toinen herrasväen edustajista meni tänään minun vanhempia viihdyttämään. Sekun on sellainen puoliksi kaupunkilainen herrasmies. Tämä toinen on ihan maalainen. 

Herrasväen tarjottimella on tietenkin aina tuoreita kukkia ja vähän herkkuja kera kahvikupposten.

Herrasväki aina antaa meille jonkin verran tuota viikkorahaa joten heti tärväsin omani kynttilänjalkoihin ;)

Nuo on Aarikan kynttilänjalat ja ihastuin välittömästi kuin sain joululahjaksi tämän:
Se ois taasen viikko kohta aluillaan. Pakkasia taasen luvassa näköjään joten tietää mitä töiden jälkeen puuhastelee ensi viikolla. Saiskohan sitä itsensä pidettyä tänään tuolta saunan puolelta pois... Illanjatkoja!

4 kommenttia:

 1. I loved your home and your dog is great!!!
  I love your blog...
  I m brazilian...
  Thais

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunista ja tunnelmallista teillä.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3