sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kultaista

Hepskukkuu! Pakkasta on pitänyt nyt muutaman päivän ja täytyy sanoa että vaikka en niin välitä jokapäiväisistä uunin lämmityksestä niin on tämä silti parempi kuin se jouluin vesisade! Aurinkokin on pilkahdellut mikä ihan suoraan vaikuttaa jo mielialaankin.

Sisustusjuttuja olen laitellut. Eilen sain päähäni että laitan tuon kirjastohuoneeseen äitiltä otetun kultakehyksisen taulun tänne olkkariin. Taulu on mummoni tekemä. Ja hyvinhän se siihen passaa. Ajatus tohon kultaan lähti oikeastaan siitä kun äitin kanssa tehtiin aika kattava kirppiskierros Joensuussa ja sieltä ostin tällaisen peilin:

Peili(kin) oli tarkoitettu kirjastohuoneeseen sohvan yläpuolelle mutta tuohon matkanvarrelle se jäi...  Eikä se enää ole edes tuossa ;) Se muutti äsken sohvan yläpuolelle.
Näköjään vaikka miten tulee aina hinku että pitää kaikki saada vaaleaksi niin jotain siellä seassa pitää olla tummaa tai värikästä. Nyt on sitten tämä kulta ;) Niin ja tulihan meille tällä viikolla lammaskin:
Onni meinasikin heti ottaa tuolta luulot pois, mokomakin lammas mikä vielä hyökkii kohti (keinuu). Laitanpa vielä kuvan eiliseltä markettireissulta löytämästäni muutaman euron tarjottimesta. Vähästä voi tulla hyvä mieli.


Onni palautui juuri yökylästä ja on lievästi sanottuna väsynyt =) Taidan tässä oikaista hunksin viereen päikkäreille. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kaunis taulu!!

  Meillä on samanlainen peili ruokailuhuoneessa ☺

  Mitäs se Onni on yökylässä touhuillut...?!

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivoja juttuja on siellä puuhailtu! Hih Onnia, onneks lammas on harmiton :)

  VastaaPoista
 3. Minä nautin pakkasista ja auringosta, vaikka ulkoilut tahtoo jäädä lyhyeksi. Tänään tuuletettiin kaikki petivaatteet pakkasessa ja muutenkin tein pienen sunnuntaisiivouksen, auringossa on se huono puoli, kun se näyttää jokaisen pölyhiukkasen :). Mukavaa sunnuntaita kotoisaan tupaasi <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa sunnuntaita, peili näyttää tosi kivalta, on teillä vaan niin kaunista :) Ja samaa mieltä pakkasesta, en yhtään valita kun sitä vesisadetta saatiin kestää niin kauan!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva taulu, passaa hyvin ja arvokaskin on, kun on mummosi tekemä. Onneksi ainakin täällä on pakkaset hieman hellittäneet...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3