lauantai 11. tammikuuta 2014

Meidän talo

Juu, meidän talo oli Meidän talo lehdessä joulukuussa =) Melko lailla vuosi sitten ihanat Ilona Pietiläinen ja Hanne Manelius kävivät kylässä meillä ja hyvän jutun kyllä saivatkin aikaan meidän pikkuisesta talosta. Terveisiä friiduille!

Täytyy sanoa että ihan pikkuisen jännitti, minä nyt jännitän töihin menoakin loman jälkeen, niin tämä oli ihan toisissa sfääreissä=) Kun eihän sisustus ole ikinä valmis, niin miten se sitten on valmis muka ikuistettavaksi lehtikuviin!? Ja vielä meidän sisustus...

Jutussa kirjastohuone oli vain kaukainen haave, nyt se tuossa sekin on. Talolle on tullut pituutta jokunen metri ja olkkarikin on ihan erinäköinen. Ja mullakin on nyt ihan punainen tupee ;) Eli kaikki on muuttunut.
Paitsi toi ruokasalin takaseinä missä on tuo kello (toka kuva) on edelleen saman näköinen. Pitäsköhän sille tehä jottain? Kuitenkin on mennyt jo vuosi ;)
Täytyy sanoa että vaikka muutama uneton yö tämän takia tuli vietettyä niin olen kyllä saanut niin ihanaa palautetta sieltä sun täältä ihan yllättäviltä tahoiltakin että kyllä kannatti! Ja onhan se nyt ihan älytön juttu että meille tuli ammattilaiset tekemään juttua meidän pikkuruisesta talosta. Huippua!!
Niin ja onneks mulla on korvaamattomia ystäviä jotka jakso kuunnella tätä neuroottista paniikkia =) En olisi kyllä ikimaailmassa osannut uneksiakaan että meillä muka näyttäisi siltä että lehti suostuu julkaisemaan ihan kuviakin.
Hunksikin paistattelee parissa kuvassa. Mut ne onkin jo ihan tottuneita lehden sivuilla olijoita. Mutta nyt minä taidan tästä mennä paistattelemaan tuonne saunan puolelle. Illanjatkoja kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hei!pitääkin ens kerralla kirjastossa käydessä lukea toi lehti,kun kerran hunksikin komeilee siinä!=)Onnea uudelle vuodelle!
  terveisin nykyisin viis vee neiti ja sen äiti

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, voi miten hieno juttu! Toivottavasti tuota lehteä löytyy vielä kaupoista, täytyy heti huomenna käydä etsimässä :)

  VastaaPoista
 3. No tämä lehti on kyllä ostettava, varmasti ihana juttu <3

  VastaaPoista
 4. Minäkin haalin lehden luettavaksi, vaikuttaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Tuo lehti pitää kyllä kirjastossa käydä lukemassa :)

  VastaaPoista
 6. Wau, hienoa. Pitääkin suunnata lehtiostoksille :)

  VastaaPoista
 7. Onnea!! olette saaneeet kauniin kotinne lehteen. Minä en ole tuota lehteä nähnytkään. pitäis jostain se etsiä. Kirjastossa varmaan on. Pitkästä aikaa blogeja lueskelemassa. Lopetin jo oman blogini syksyllä, on se vielä tallessa, jos intoa tulis ja laittais jotain kuulumisia sinne. Mukavaa talven jatkoa.

  VastaaPoista
 8. Ihana koti teillä, oli aivan mahtava piipahtaa kylässä :)
  Ilona

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3