lauantai 25. tammikuuta 2014

Nuotteja

Se ois jälleen lauantai. Kylläpäs onkin ollut kylmä viikko! Uuneja on jouduttu lämmittämään joka päivä ja lisäpatteritkin piti ottaa käyttöön. Ja silti sai saunassa lämmitellä joka ilta. Hyrr. Tänään onneksi on ollut vain muutama pakkasaste, pääsi jopa lenkille.

Sisusteluja on pitänyt lämpimikseen tehdä ;) Viikolla sain äitiltä mummoni vanhan kattokruunun. Tarkoitus oli että se menisi kirjastohuoneeseen, mutta kuten monen muunkin tavaran kohdalla, se jäi tähän matkan varrelle olkkariin. Ja on muuten hieno!
Sitten meille muutti myös muutama tilaustyyny. Olen vähän koukkuuntunut tähän nuottiaiheeseen ton pianon oston myötä:) Tarvii varmaan opetellakin vielä noi nuotit. Mutta nyt ne koreilee iiiihanissa tyynyissä. Sipelle kiitos, olivat just sellaisia kun halusinkin!
Tässä vielä vähän erityyppinen, aivan ihanat ovat. Älkää välittäkö hunksista joka juuri kuvanottohetkellä nauroi omalle vitsilleen. Kertoisin sen teille mutta taitaa olla painokelvotonta tekstiä ;)

Tässä viimeisessä kuvassa näkyy vielä meidän "uusi" pöytä. Se kotiutui eilen porukoiden autotallista. Muistin toissa yönä keskellä yötä että meillähän joskus oli tuollainenkin pöytä. No onneksi oli vielä tallessa, katsotaan maalaanko jossain vaiheessa.
Liinaa ei vielä pöydällä ollut kuvanottohetkellä, nyt on sekin vika korjattu. Nyt taidan tässä oikaista tuohon hunksin viereen takkatulen loimuun. Vähän vilu tarttui tuolla lenkillä kun oli pikkuista tuulta. Mutta kyllä se viimeistään saunassa lähtee =)

6 kommenttia:

 1. Ihana uusi banneri ja hunksi tietty!:)
  Voi kun teillä on siellä nättiä, pöytä sopii hyvin noinkin:)
  Pakkasta on ollut meilläkin, aamulla lähempänä -30 astetta!!
  Niin, ja ihanat nuo nuottityynyt:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan Hanne itsellesi ;) Ei voi kuin huokailla ihastuksesta kun kattelee taas kuvia kodistanne! Hyviä löylyja ;)

  Sipe

  VastaaPoista
 3. Kylläpä kristallikruunu sopiikin nätisti teille...itsekin olen alkanut "tykätä"kyseisistä kruunuista,vaikka ennen en voinut sietää niitä...äidilläni roikkuu samanlainen olkkarissa,mut ei se vielä mulle sitä anna...
  Vähän lauhempaa luvannut viikonlopuksi...siis nauttikaamme ulkoilusta:)

  VastaaPoista
 4. Teil näyttää oikein söpöseltä - ja oli kiva juttu joulukuun lehdessä!

  VastaaPoista
 5. Elä vaan kuvittelekaan maalata tuota pöytää valkoseks! On niin hyvännäkönen just noin; sointuu hyvin hirsiseiniin ja on piste ii:n päälle eli erottuu kivasti tuosta kaikesta muusta valkoisesta sisustuksesta :) -Kati-

  VastaaPoista
 6. Kiitos friidut kommenteista!

  Ja pöytää en maalaa =) Tykkään tosta väristä, käy hyvin yksiin ainakin tuon korituolin kanssa.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3