tiistai 7. tammikuuta 2014

Vielä vähän...

...jouluista. Näitä samoja kuvia kun mikkään ei ole muuttunut. Paitsi matto vaihtui, rupes ahistamaan se tummanvihreä matto. Lauantaina lähtee joulukuuset ja muutenkin maisemat raikastuu. Pakkasta on luvannut että josko sitä ihan kannattais matot kantaa pellolle. Ja siivouspäivän päälle olen päättänyt paistaa pullaa. Ja ostaa kevään ekat neilikat.

No tuon pullan suhteen taidan kyllä mennä siitä mistä aita on matalin, eli pakasteversioita kuitenkin. Vaikka silloin tällöin leivonkin sitä sun tätä niin pullaa en ole eläissäni paistanut. Olkkarissa tosiaan matto vaihtui ja hunksit (siis ne tyynyt) meni sohvalta kirjastohuoneeseen, sinne niitä alunperin kaavailinkin mutta en heti raaskinut laittaa.

Täällä on juhlittu koko viikonloppu Onnin synttäreitä ;) Nykyään sanonkin onnia seitenkymppiseksi, eikös se enenvanhaan silleen laskettu että kerrottiin seitsemällä. Miun seitenkymppinen. Onni ja Onnin synttärilahja:
Ja loppuun vielä kuvasarja tältä aamulta, Kun hunksi rennosti otti:
Kaikki kuvat otettu muutaman minuutin aikana. Voisiko alemmasta kuvasta päätellä hunksin olevan kenties vähän aamuäreä?! Vähän on ilme sellainen että nyt kun lähdet niin vielä kerkiit...

4 kommenttia:

 1. Voi ihanaiset hunksit <3 Onnea paljon Onnille! Me vietiin eilen kuusi kartanolle, en olis oikeestaan millään raaskinut...

  VastaaPoista
 2. Missäs se uus tuoli on?
  Sipe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna, Sipe, huomenna vasta nouto ;)

   Poista
 3. Voi kun nätti kuusi teillä onkin, meidän alkoi varista niin nopeasti että se on jouduttu jo heittämään ulos. Ensi vuonna on saatava kyllä sellainen versio joka kestää vaikka pääsiäiseen asti ;)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3