sunnuntai 23. helmikuuta 2014

On taaskin sunnuntai...

Mihin ne nämä viikot oikein menee! TAAS on sunnuntai... ja kohta maanantai... Mutta ei vaivuta synkkyyteen ;) Kesää tässä odotellaan, viime kesä meni vähän niin ja näin kun oli se remppa. Vaikka ensi kesällekin sipisteltävää jäi niin aion kyllä keskittyä silti kesäilyyn.

Tänään on käyty lenkillä ja tehty lättyjä. Eilen käytiin Joensuussa shoppailemassa, aika kuivia on nykyään nämä shoppailureissut kun ei tarvi enää varsinaisesti mitään ;) Jotain pientä onneksi mukaan lähti, kuten tämä pikkuinen kukkapöytä:

Vielä en varsinaisesti ole innostunut tämän kevään osalta väreistä, mutta balleriinat piti jo tuoda tuohon pöydän päälle tanssahtelemaan:

Jaana Kristiina Villa Rosesta heitti viime viikolla sellaisen haasteen että pitää esitellä bloggauspaikka. Minun bloggauspaikan koordinaatit on kutakuinkin tuossa hunksin vieressä. 

Läppäri sylissä tulee ihan liikaa istuttua samalla kun katsoo töllöä. Ehkä parempi olisikin jokin tietokonepöytä nurkassa niin ei tulis niin paljon tietokoneella oltua...
Se olisi sitten taas uusi viikko ja uudet kujeet. Toivottavasti aurinkoakin näkyisi tulevalla viikolla, on kyllä viime kuukausien aikana aika kortilla ollut tuo auringonpaiste. Mutta ei se mittään, kevättä kohti mennään! Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Viikot menee tosiaan joutuin. Onneksi kesää kohti mennään :) Kylläpä teillä näyttää kauniille. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmakuvia ja hurjan söpö maatuska bongattu ;)

  VastaaPoista
 3. Aurinkoa olen minäkin ootellut.Nyt on piha ihan luistinrata ja kosteaa ilmaa puhkuu.Mutta lumet saa kyytiä ja kevät koittaa=)
  Sulla on noita suloisia palleriinoja joka puolella.Noita istuvia olen ihastellut jo pitempään.Tarttis varmaan kokeilla josko osais tehdä ite. Toivotaan aurinkoa tälle viikolle=)

  VastaaPoista
 4. Kesä tulee ennen kuin huomataankaan! Pojille rapsutuksia.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3