sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ikuinen pentu

Meidän Veetsu täyttää tänään 8 vuotta ja mietin tuossa pihalla helteessä istuessani että mitäpä kertoa Veetistä. Millainen on meidän Phantom. Sitähän tietenkin vertaa tuohon toisen koiraan ja sen pohjalta sitten miettii niitä luonteenpiirteitä.

Ehkä sen kiteyttää hyvin siihen että kun on surkea mieli niin Onnin kanssa poski poskea vasten itketään, Veetin kanssa niille murheille sitten nauretaan :D
Pentuna Veeti oli aivan hirveä, varmaankin kuitenkin ihan keskiverto parsonin pentu. Aina kun se jätettiin kotiin niin se meni meidän sänkyyn ja pissi sinne. Sit kun oltiin lenkillä niin se pureksi kiviä ja kun minä yritin hanakasti kieltää niin se kanto niitä salaa kotiin ja pureksi sängyssään. Nämä kaksi asiaa on jäänyt mieleen.

Veeti on itsenäisempi kuin Onni, sisällä sitä ei hirveästi seura kiinnosta. Parhaiten se viihtyy kopassaaan joka on tuolla kylppärissä (johtuneeko lattialämmityksestä). Joskus mie laitan aina portin kiinni tästä olkkarista että se parka joutuu viettämään meidän kanssa aikaa.
Ulkona sen paras kaveri on pihapuun orava jonka kanssa keskustellaan päivittäin. Toisaalta Veeti on maailman helpoin koira, sen voi ottaa minne vaan mukaansa ja se kyllä viihtyy. Toisaalta taas... tuntuu että verenpaine on koholla (meikäläisellä) kun ulkona korvat on koristeena. 

Veeti on tosi nopea. Pitäs joskus viedä vinttikoiraradalle;) Kun auto menee talon ohi niin silloin lähtee Veeti. Ja se muuten juoksee kovaa (piha-aitojen sisäpuolella onneksi kuitenkin). Tuotakin piirrettä yritin joskus kitkeä pois. Huonolla menestyksellä.
Kova se on aina ollut murisemaan, ei sitä oikein osaa edes tosissaan ottaa. Ääntä siitä lähtee mutta se on vähän sellaista "paljon melua tyhjästä".
Onhan se sellainen maailman ihanin. Joskus haisee vähän kitkerälle, mutta sitäkin rakkaampi se on. Vähän sellainen ikuinen pentu, uskomatonta että on jo 8 vuotta! Ja onhan sillä maailman hienoin parta!

9 kommenttia:

 1. Onnea 8-vuotiaalle hurmurille<3 rapsutusten kera!
  Hienot on pojalla viikset:)

  VastaaPoista
 2. Onnea ihanalle Veeti pojalle!
  T.Asta

  VastaaPoista
 3. Onnea Veetille=)Meijän Moonuus pikkuruinen on ihan just niinkuin teijän Veeti.Autoja pelkäämätön,pikajuoksun maailmanmestari ja paljon melua tyhjästä=)

  VastaaPoista
 4. Komea on Veeti ja kuvat hänestä hienoja. Onnea Veetille.

  VastaaPoista
 5. Myöhäiset onnittelut herralle, rapsutuksia myös! :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3