sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Monipuolinen päivä

Heissan kaikille! Tänään on ollut tosi monipuolinen päivä, ilmojen perusteella ainakin. Aamu alkoi tosi helteisenä, niinpä päätettiin leikata nurmikko. Tässä meidän lehmät laiduntaa:

Hunksit on nauttineet aurinkoisista säistä, on niin mukava olla ulkona. Ja Veeti varsinkin kun ottaa ilon irti vielä tosta meidän lammikosta ja käy siellä uimassa jos liian hiki tulee. Kukkaset koristaa meidän keskeneräistä terassia:
Tänä kesänä ois tarkoitus ottaa iisisti. Yritän kovasti sulkea silmäni kaikelta keskeneräiseltä. Maalaamista ja tekemistä ois taas koko kesän tarpeiksi mutta takki on vähän tyhjä. Ei minkäänlaista intoa ole.

Just kun saatiin nurmikko leikattua niin rupesi ukkonen jyrähtelemään. Pimeni ihan kuin ois ulkona sammutettu valot :)

Kesäkukkia olen jonkin verran ostanut. Vielä pitäisi ostaa vaikka kuinka paljon jos meinaa saada kaikki tukikohdat kukitettua. Olen vähän kahden vaiheilla että otanko iisimmin noiden kukkienkin kanssa tänä kesänä. 
Saunalle ostin ihanan vaaleanpunaisen pelargonian. Tarkoitus olisi ensi talvena noi pelakuut yrittää talven yli säilyttää hengissä.
Sitten tulikin jo ihan kunnolla vettä...
Ja kohta taas paistoi aurinko niin kuumasti että Onnikin innostui omassa altaassaan polskimaan :)
Tässä altaan tyhjennysprojekti meneillään. On niin likaista ja siitepölyssä tuo vesi että pakko se on vaihtaa. Hunksi kun siellä vielä ui ja hörppii sitä vettä siinä samalla...
Äsken siellä oli jo toinen ukkospuuska ja nyt satelee vettä. Lämmintä onneksi riittää vielä. Ensi viikolla ei taida enää riittää :(
Tänään illalla jännitetään sitten sitä peliä. Toivottavasti ei sähköt mene poikki ennen sitä... täällä vähän pätkii välillä kun ukkosta on ilmassa. Jännittävää sunnuntai-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Täällä alkoi juuri äsken tuulla ihan mahdottomasti ja ihan kuin olisin kuullut jytinää. Aurinko kuitenkin paistaa vielä. Kyllä meitä onkin hellitty, tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta, että tulisi uudelleen kylmä...
  Jännittävää iltaa, muistakaa Hunksit heiluttaa lippuja!

  VastaaPoista
 2. Se on sitä suomalaista kesäsäätä.Ensin on niin tukalan kuumaa,ettei auringossa jaksa olla.Sitten tulee vettä kaatamalla ja kohta taas paistaa aurinko.Nyt sitten viileni.Höh.Sanon minä.Toivotaan ettei taas kylmää ole liiian kauan.
  Ihanaista tunnelmaa siellä. Mukavaa viikkoa.Laitetaan kynttilät palamaan,kun satelee ja viluttaa.Niin ja takkaan tuli=)

  VastaaPoista
 3. Meillä on helteet jo ohi, eilen oli jo niin kylmä päivä, hyrr...

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäisiä kuvia! Mekin viime viikonloppuna istutettiin jo paljon kesäkukkia ja piha tuli kyllä hetkessä kivemman näköiseksi. Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3