sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Päivitystä

Heissan! Hiljaista on ollut täällä, jostain syystä nyt on vähän into hukassa. Sisusteluja olen kyllä tehnyt jonkin verran, aina sitä jotain laittamista löytyy =) Hunksit voi onneksi oikein hyvin. Pientä väsymistä heillä ilmassa kun olen lenkille käppäillyt ihan urakalla ja ulkonakin voivat pihalla olla aamusta iltaan. Mutta hyvä vaan että ovat tyytyväisiä!
Meillä tuli tässä Teemun kanssa yhteistä taivalta 12 vuotta täyteen ja Onni siinä poseeraa Teemun tuomien kukkasten kanssa =) Onnikin on meidän matkassa ollut jo yli 10 vuotta, eihän me olla kahestaan oltu kun pari vuotta ;) Niin se aika rientää... Laitan tähän nyt pari kuvaa pääsiäisen ajalta... parempi myöhään kuin ei milloinkaan:





Tähän loppuun vielä kuva sängystä, jonka iskä koirille teki. Näin tämmöisen tuolla meidän paikallisella kirppiksellä mutta se oli mallia kissa, joten liian pieni hunksille. Piti sitten kauniisti pyytää josko iskä tekis oman. Ja tekihän se, Onni kiittää: 

Ulkona ilmat aika vaihtelevat; välillä tulee vettä ja lunta ja sitten taas paistaa aurinko. Voishan tuo vähän lämpimämpi olla. Palaillaan, toivottavasti pysytte matkassa mukana =)

7 kommenttia:

 1. Onnea yhteisten vuosien johdosta ja onnea tuleville! :)
  Ihanan näköistä teillä!

  VastaaPoista
 2. Onnea teille kahdelle yhteisistä vuosista ja kaikkea hyvää jatkossakin sinne!<3
  Koira on söpö ja saanut kivan oman sängyn:)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea teille kahdelle, ja hunkseille rapsutuksia, :)
  Ihania kuvia...

  VastaaPoista
 4. Onnea,onnea,onnea vaan ja punainen tupakin teillä on=)
  Mukava kun päivittelet blogia.

  VastaaPoista
 5. Onnea pariskunnalle vuosista! :) Upea tuo peti kyllä!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3