sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusta ja kirppistelyä

Juhannus tuli ja meni, aika viileissä tunnelmissa. Sään osalta siis tietenkin ;) Täällä meillä Itä-Suomessa oli nimittäin kylymä! Mutta kivaa oli silti. On käyty mökillä ja ulkosaunottu ja veneen kyydissä istuttu. Kokkoa en kyllä nähnyt, pöh.

Tänä aamuna oli kyllä niiiiin mieli maassa kun heräsin, johtuu ihan näistä säistä, ei millään jaksais pilvistä ja vesisateista säätä. Leikkasin sitten nurmikon ja äitin kanssa vähän siivoiltiin tuota meitin aittaa. Ja illalla sain vielä toteutettua miun haavetta, kirppistä tuonne pihapömpeliin.

Päivästä tulikin sitten mahtava, ja rupeshan se aurinkokin paistamaan =) Mitään ei ole huvittanut tehdä viikkokausiin. Pihakin on ollut ihan omanonnensa nojassa lautakasoineen. Nyt olen niin onnellinen tuosta kirppiksestä. Vaikka tuskin siellä paljon ostajia käy mutta saapahan laitella jotain ja suunnitella.
Nyt vielä saunaan pesemään pölyt nahkastaan pois. Hyvillä mielin voi mennä nukkumaan... mutta sitä ennen muutama jakso Frendejä :) Illanjatkoja kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kylmä oli joo, mutta tunnelma lämmin. Hienolta siellä teillä näyttää.
  On se kumma mikä voima auringolla on...

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuo kylmyys ja sade saa mielen matalaksi täälläkin...
  Kauniita kuvia ole napsinut!

  VastaaPoista
 3. Voi asuisinpa lähempänä niin kipaisisin heti kirppistelemään :) Teekut pojille <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa kivalta tuo oma kirppis! Täällä yksi innokas kävijä, tosin toiselta puolelta Suomea... Yritetään kans pitää töissä hyvää fiilistä yllä, vaikka keli on mitä on ja ollaan ihan jäässä, hrr! Nyt täytyy miettiä vaan kaikkia positiivisia asioita ja elää toivossa, että kesäkelit palaa :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3