torstai 26. kesäkuuta 2014

Liiterikirppis

Olen vihdoin taas innostunut jostain. Viime vuodet on olleet tietyllä tavalla rankkoja ja stoppi tais tulla viime syksynä kun toi meidän laajennusremppa alkoi olla ohi. Vaikkei se remppa nyt tainnut syy siihen stoppiin olla, rikka rokassa pikemminkin. Nyt on sitten mennyt monta kuukautta että mikään remontti- tai pihahomma ei ole kiinnostanut yhtään. Lautakasoja on piha täys ja olen vaan suunnilleen silmät kiinni kulkenut ohi.
Voisin luetella miljoona hommaa jotka ovat kesken täällä ja välillä häirihtee enemmän ja välillä vähemmän. Kuten esmes toi terassi. Mutta kipinä on poissa kaikkeen maalaamiseen ja ainaiseen siivoamiseen. En ole koko keväänä tehnyt näille keskeneräisille asioille mitään. Olen opetellut vaan olemaan. Ei oo ollut helppoa.

Nyt sitten kipinä iski paikallisen FB-kirppiksen kautta kun rupesin myymään tavaroita jotka on lojuneet jossain aitan perällä jo vuosia. Tuntuu jotenkin tosi kivalta käydä nurkkiaan läpi ja laittaa eteenpäin tavaroita joita ei tarvitse. Ikäänkuin puhdistuis itsekin tässä samalla :) Ja kipinä laajeni sen verran että meidän pihaan tuli liiterikirppis. Asiakkaita on pari käynyt mutta virallisesti ei vielä auki ole tämä kauppa ;) Aitta nimittäin on vielä siivoamatta...

Sen jos minkä olen tässä kevään aikana vielä vahvemmin bonjannut, miten kiitollinen olen miun läheisistä ihmisistä. Mulla on ihana Teemu, perhe ja maailman mahtavimmat ystävät. Ihan liikutunkin kun ajattelen miun ystäviä. Niinhän se on että millään pianolla tai laajennuksilla tai tavaroilla ei ole mitään merkitystä näiden ihmisten rinnalla. Niin ja onhan miulla miun ihanat hunksit ;)

10 kommenttia:

 1. Onkohan Mikkelistä teille pitkä matka ? Olis kyllä kiva nähdä tuo sun kirppis ja tietysti ihanat Hunksit unohtamatta sinua :) Mulla vaan kun ei oo ajokorttia niin täytys mies saada lomareissulla harhautettua oikeaan suuntaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko vajaa 300 km ;) Meidän hunksit on muuten Mikkelistä :D Ei hullumpi paikka siis :D

   Poista
  2. Sori, painovirhepaholainen, siis vajaa 200 km.

   Poista
 2. Tuollainen itsensä kokamis aika on joskus tarpeen, siitä kun pääsee sitten yli, on uusi into kaikkeen, jaksaa taas sitten tekemättömien töiden kimppuun käydä. Onnea kirpparimyyntiin.

  VastaaPoista
 3. Ihana, että olet huomannut mitä on tapahtunut. Ja hitsinpimpula, mikä upea sakki sinulla on ympärilläsi. Joskus pitää vaan olla, nauti siitä, sitten joskus on voimia tehdä kaikkea muutakin. Nimim. Paljon kokenut :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kirppis.Olispahan kiva tulla pyörähtämään ja mylläämään=)
  No,elämä on väliin melkoista haipakkaa.Pysähtyminen on silloin paikallaan.Asiat kun setvii tärkeysjärjestykseen ja putsaa turhan pois ympäriltään,kaikki kääntyy parhain päin=)

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienoa sulla siellä. Joskus hyvä palauttaa mieleen ne oikeat tärkeät asiat. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Mukavan näköinen kirppis! :) Kyllä se huilitauko on välillä todellakin tarpeen, remppa- ym kunnostushommista. Sitten jaksaa uudella innolla.

  VastaaPoista
 7. Missäpäin maailmaa kirppis on? Ollaan lähdössä ajelemaan pitkin Suomea ja voisi piipahtaa, jos yhtään sattuisi samoille kulmille.

  Kiitollisuus on oikeastaan aika kiva tunne. Samanlaisia fiiliksiä täälläkin.

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppis on Itä-Suomessa, Joensuun kupeessa :)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3