sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Aurinko armas!

Kesä on vihdoin tainnut tulla! Ihana lämpö :) Ei mulla sen kummempaa asiaa ole. Laitan vaan kuvan meidän kukkais-Onnista, se kun oli tänään ihan kesämielellä :)

Niin ja tehtiinhän me Onnille myös pieni kesäkeidas. Onnin oma uima-allas on taas viritetty pihalle ja pitihän se viedä tämäkin homma astetta pidemmälle...

Ja loppuun vielä kuvia miun kesäkirppiksestä. Asiakkaitakin on jo käynyt, jee!! Niin että tervetuloa vaan meille :) Kirppiksen nimi olisi varmaan Hannen kurppis. Kurppikseksi sitä tuolla paikallisessa fb-ryhmässä mainostin... :)Pitää se tästä taas lähteä tuonne ulkoilmaan. Olen tänään elvytellyt noita mun kesäkukkia jotka meni ihan kauhean näköiseksi kun oli toi kylmä-sade-kausi. Jospa ne nyt siitä piristyisi kun aurinkokin taas hellii!

5 kommenttia:

 1. Voi kääk mikä koiruus laseissaan :D Kunnon rantsumeininki!
  Kivan näköinen kirppiskin!

  VastaaPoista
 2. Kesä tosiaan tuli...kiva että koiratkin osaa lämmöstä nauttia..meilläkin makoilee mielellään auringossa..
  Kirppikselläsi voisin pistäytyä...tässä lähettyvillä kun asun...laitatko osoitetta s-postiini.

  Nautitaan mekin auringosta:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kelpaa Onnin lekotella altaalla :) Pysyykö se teillä ehjänä? Olen harkinnut meillekin Lunalle vastaavaa, mutta epäilen pureeko innostuksissaan altaaseen reiän... Nautitaan kesäkelistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se nyt pari viikkoa pysynyt ehjänä. Onni ei tuota pureskele mutta kaapii pohjaa ja reunoja. Ei ole vielä reikaa tullut :)

   Poista
 4. Hehee, kuinka saikaan hymyn huulille tuo Onnin kesäkeidas! :D

  Meillä ei yksikään koira tykkää vedestä, mutta ankat ovat luonnollisesti ihan vesipetoja, joten niillä on useita vesipisteitä pihalla. Ikävä kyllä ne ovat sellaisia sottaajia, että vedet muuttuvat kirkkaasta mutavelliksi kun ne vain katsovatkaan niiden suuntaan :)))

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3