lauantai 19. heinäkuuta 2014

Ihana kesä

Tämä kesä on ollut ihana. Ilmat on suosineet ja olen saanut nauttia ihan kunnolla näistä keleistä ja ystävien seurasta. Kotonakin olen nauttinut tästä pihasta, ihan vaan olemalla. Vaihteen vuoksi ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen ei ole paljon projekteja ollut pihajutuissa. Hyvä niin! Veetikin istuu ihan vaan paikallaan.
Jotenkin on tuntunut niin oudolta ja ihanalta kun vaikka jos joku ystävä soittaa että lähetäänkö kahville niin on voinut vaan mennä. Ei ole ollut maalaukset tai siivoukset kesken. On tuntunut niin vapauttavalta, sitä varsinkin viime kesänä niin tottui siihen että koko ajan oli tekemistä.

Yksi pienen pieni muutaman tunnin projekti oli yksi ilta tossa saunan kupeessa. Kun siivottiin siihen pieni grillauspaikka. Mielessä oli jo elokuun pimenevät illat ja halusin sellaisen paikan missä ois ihana istua lyhtyjen valossa vilvoittelemassa välillä.
Tulihan siitä ihan jees, kun pitkin pihaa riivittiin siihen tavaroita. Kukkia pitäisi olla lisää mutta yritän kovasti olla enää tänä kesänä ostamatta.

Nyt kun on ollut niiiiin kuuma niin eipä ole tullut edes saunottua. Hiki tippuu muutenkin ihan vaan istumalla paikallaan :) Tosin tarkoitus olisi pestä tässä lähiaikoina kuitenkin tuo sauna ja vähän tuunailla sitäkin.
Kirppis on vähän niinkun hellelomilla ollut. Unelmana ois joskus laajentaa sitä tuonne takana näkyvän navetan puolelle. Jos tuon autotallinoven tuosta tempaisis pois ja tekis vaikka pariovet jajaja...
Saiskohan tässä vielä pienet päikkärit otettua... että jaksais valvoa :) Ihanaa kesäiltaa kaikille!

1 kommentti:

  1. On varmasti ihana tunne, kun voi lähteä eikä mikään jää kesken! Sitä odotellessa.. :)
    Grillipaikkaa minäkin olen mielessäni pyöritellyt, ihan jotain simppeliä juuri syksyiltojen iloksi!
    Ihana pihapiiri teillä. Kivoja kesäpäiviä sinne! :)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3