lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ostettiin talo!

Niinpä tehtiin tänään. Ihan harkitsematta ja ennalta miettimättä. Ei edes tiedetty että tarvitaan uusi talo. Mutta kun halvalla sai... Remonttia on tulossa ihan joka huoneeseen mutta laitan nyt kuvia huoneista tällä hetkellä.
Luultavasti kalustokin menee joltain osin vaihtoon. Osa on aika... muovisia. Talossa on vanhat peiliovet, nehän on tosi ihanat. Tuo ekan kuvan nurkassa oleva ovi onkin talon alkuperäinen ovi.
Kuten edellisestä kuvasta näkyy, osassa huoneista on edelleen kokolattiamatto. Lieköhän alla iiiihana vanha lankkulattia? Ja katsokaa keittiön lattiaa... sitä ihanaa vihreetä muovimattoa...

Kylppäri on aivan karmea. Vihreät muovit seinissä ja lattiassa ja kalusteet on iloisen vaaleanpunaiset. Remonttiin menee koko kylppäri. Ovikin puuttuu...
Sori huono kuva mutta kun tänään äkkiä väsyneenä talokauppojen jälkeen vaan otin kännyllä... Yläkerran aula alkuperäisessä muodossaan

Aika mielenkiintoisesti on tapetit laitettu. Yksi huone yläkerrassa on vielä tyhjillään. Olen vähän kahden vaiheilla ton tapetin suhteen, taitaa olla alkuperäinen tapetti. Ja ihan kivan näköinenkin.

Pihahan tässä on ihan valtava. Hunkseilla on tilaa missä juosta. Hunksit ei nyt sattuneet näihin sisäkuviin. Taisivat justiinsa olla pihalla juoksentelemassa...

8 kommenttia:

 1. Kylläpä luin otsikon ihmeissäni! :D Hyvät talokaupat, riittää pientä ja isompaa puuhaa ;)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti alat puuhaamaan tuon uuden "talon" parissa ja päivittelet sitten uusimpia sisustuskuvia tänne. Niin ja ihania Hunkseja älä sitten unohda kuvista ;-)!

  VastaaPoista
 3. Komea mökki on hoitoosi tullut, siinä sitä ouuhaa riittää.

  VastaaPoista
 4. No niin, hyvät kaupat teit :) Ei muuta kuin remppaa ja sisustamista, niin kiva tulee...!

  VastaaPoista
 5. Mäkin jo säikähdin että että olette luopumassa ihanasta punaisesta talostanne :D Hyvät talokaupat olette tehny !!! Mullakin etsinnässä vastaava "kakkos asunnoksi" ;)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut kivoista talokaupoista!
  Mukavia suunnitteluhetkiä remppaan & työniloa! 😊

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana tuleva projekti. Tuollaisen voisin minäkin hankkia kun lapsenlapsi vähän kasvaa. Mukavia tuunailuja ja sisustushetkiä uuden talon parissa.

  VastaaPoista
 8. Oih...minulla oli lapsena juuri tuon mallinen nukkekoti. Jäädäänpä jännäämään mitä muutoksia uuteen taloon tulee ;D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3