sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Sipertelyä

Terveisiä vaan Sipelle :D Väänsin tosi nerokkaasti näpertelyn sipertelyksi... Mutta siis, on se onni, kun itsellä on peukku keskellä kämmentä, että mulla on näitä diilereitä joilta saan näitä ihania käsitöitä, kun en ite ossoo. Uusimmat ihanuudet on nämä tyynynpäälliset, jotka käy kuin nenä päähän miun uudelle vanhalle sohvalle:

Samaa kuosia on myös uusi kukkaruukku. Käy jotenkin tosi hyvin tähän kartanotunnelmaan ;) Nämähän siis tietenkin on Teemun ja minun sivuprofiilit...
Sipen tekemät on myös kartanonfriidu ja sydänrimpsu. Liekö Sipe saanut inspiraation friiduun minun habituksesta ;) No ei sentään.
Piano kun muutti taloon jouluna niin pitihän tänne muutakin musikaalista saada. Meistä asukeista kun sitä ei nimittäin löydy. Musikaalisuutta. Onneksi on tyynyt.
Meikäläisen sisustuksen pelastajat on nämä rasiat. Ne kun kätkee sisäänsä kätevästi kaikki kaukosäätimet ja kamerat sun muut. On mulla miun miniläppärillekin oma rasia.
On purkkia ja purnukkaa. Kaikki ihania!

Balettitanssijakin on eksynyt pianon päälle tanssahtelemaan kun minä intoudun sulosointuja soittelemaan ;) Kukkaruukku ja friidupurkkikin on Sipen käsialaa.
On se taitava toi Sipe. Kun olis itselläkin taitoa. Ja kärsivällisyyttä... Tänään onneksi kärsivällisyyttä riitti sen verran että saatiin vihdoinkin tuo meidän aitta siivottua. Siellä onkin nyt kiva vaikka ottaa päikkärit :) Illanjatkoja!

1 kommentti:

  1. Aivan nolostuttaa ja punastuttaa mutta samalla niin sydäntä lämmittää tämä postaus, kiitos Hanne! Ilman sinunlaisiasi "sipertelymme" jäisivät ilman arvoistaan kotia! T. Sipe

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3