sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Uusi sohva

Kyllä mulla nyt näitä sohvia riittää :D Mut kun halvalla sain niin en voinut ohittaa tätä kaunotarta. Tämä on niin täydellinen miun kirjastohuoneeseen, tosin nyt se sai paikan tosta ruokasalista. Miun pittää nimittäin ensin päättää mitä teen kirjastohuoneen nykyiselle sohvalle. Huoh.

Hunksikin siinä niin hyvin viihtyy. Jokunen aika sitten ostin myös vanhan kiikun. Kun halvalla sain. Onhan se vähän... erikoinen :D Ensimmäinen reaktio oli että ihan hirveä, mutta nyt se näyttää jo tosi hyvältä.

Ilmat on olleet tosi ihanat! Ulkona ei ole jaksanut mittään sen kummemmin tehdä. Otin tänään sentään muutamia kuvia, pittää nekin tänne vielä laittaa. Voipi sitten talvella kylmissään uneksia lämpimästä kesästä.

Saunaan ei taideta tännään mennä, riittää kun menee tuohon ulos. Piti jo laskeutua tuolta yläkerrasta alakertaan nukkumaankin, siellä nimittäin on kuuma! Aurinkoisia päiviä kaikille!!

6 kommenttia:

 1. On komeat istuimet, ja testaaja myös! ;)

  VastaaPoista
 2. Terveiset saunanlauteilta ;)
  Kumma paikka, tekee hyvää myös helteellä...

  VastaaPoista
 3. Oliko pojat mukana valitsemassa sohvaa kun noin hyvin siinä näyttää viihtyvän ;D Mä etsin saman tyylin nojatuolia parhaillaan makuuhuoneeseen, mutta pahus kun ovat kaukana tai hinnakkaita ! Yritetään nauttia lämmöstä saunalla tai ilman ♥

  VastaaPoista
 4. Kauniin sohvan oot hankkinut ja kiikkutuolikin on nätti mullakin olis mutta kun ensin pitäis hävittää joku tuoli et mahtuis tupaan ;)
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Komea on sohva ja kiikkustuolikin.Kartanomainen tyyli teillä jatkuu=)
  Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3