tiistai 5. elokuuta 2014

Lorun loppu - tai ainakin loma

Olenpa tässä pohtinut jälleen että laitan tämän blogin taas vähän lomalle. Into on oikeastaan ollut kadoksissa jo pidemmän aikaa ja olen pitänyt eräänlaisena "takarajana" itselleni sitä että kun tulee kirjoitettua sellainen aihe johon ei tule kommentin kommenttia niin se on sitten siinä :) Rehellisesti sanottuna itsekseen puhuminen on ihan älyttömän tylsää (vaikka sekin kyllä onnistuu ihan kiitettävästi) ;)  Olo on vähän niinkuin Onnilla tässä kuvassa:

Niin on hiljaista ollut täällä että kivemmalta tuntuu itsestä että tämä on nyt sitten kokonaan kiinni ja vain minä pääsen tänne kurkistelemaan. Viime aikoina olenkin oikein yrittämällä yrittänyt tehdä vaan niitä juttuja jotka tuntuu hyvältä. Tiedä sitten tuleeko päiviteltyä vaan omaksi iloksi, se olisi ainakin mukavaa siltä kannalta että kiva näitä on itsensä lukea myöhemmin. Toisaalta on vähän surullistakin, olihan tämä joskus ihan superkivaa, hunksijuttuineen kaikkineen. Mutta kun sitä samaa fiilistä ei vaan tule ei millään, ei edes pakottamalla. Vähän on sellainen blogiähky ollut ettei ole itsekään jaksanut blogeja lueskella, aika aikaansa kutakin. Sisustamiseen en onneksi ole vielä kyllästynyt, syksyn tuulet jo pyörii tuolla pääkopan sisällä :)

11 kommenttia:

 1. Hauskoja päivityksiä on ollut mukava seurata, itsekin koiraihmisenä :) Aina en vain tule laittaneeksi kommenttia, vaikka toki se olisi tosi mukava juttu. Ikävää, jos laitat blogin pimentoon. Ollaan seurattu aktiivisesti ja hunksit on tosi vekkuleita ;)

  VastaaPoista
 2. Harmi, ikävä kuulla. Mielellään teidän sisusteluja ja koiruleiden touhuja täältä lukisi. Mutta eihän se väkipakolla kirjoittaminen yhtään kivaa ole, muuttuu touhu ankeaksi. Entäs postauksia harvakseltaan, silloin kun inspiraatio iskee?

  VastaaPoista
 3. Kesällä on aina ihan tavattoman hiljaista, huomaan.
  Itellä tulee kyllä luettua blogeja, mutta ei tule kommentoitua mitään, kun vaan ajankuluksi lueskelee kaikkien juttuja.. Tiedä sitten miksi.

  Mutta sitä pitää tehdä mistä tykkää ja miten tykkää. :)

  VastaaPoista
 4. voi sinua. meitä aktiivisesti blogiasi lukevia kyllä varmaan on paljonkin. ja nyt kun päivitysvälisi on pidentyneet olen tehnyt päivittäin monta turhaa reissua blogiisi odottaen, että milloin sinä sinne jotain kivaa laitat. kaikki ei vaan kommentoi vaikka lukeekin blogiasi ja seuraa siltikin mielenkiinnolla mitä puuhaat. Joten ikävää jos lopetat, toivottavasti et. Kiitos kivoista jutuista ja ihanista kuvista. Jospa sinulla on vaan kesän ja loman loppumisdebis, siitä se taas kirkastuu kun syysvärit ja talven valkolumet tulee.

  VastaaPoista
 5. onkohan jotain häikkää tässä kommenttien lähettämisessä. ainakaan aamulla ei onnistunut. tämä on siis koe lähetys.

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Koska on niin monia kivoja blogeja, joissa tulee vierailtua, on työlästä kommentoida kaikkia joka kerta. Siis kaikilla varmaan sama juttu.
  Sinun blogisi on huippu! Ja nuo ihanat hunksit!!!
  Nyt ottaa pannuun, etten joka kerta LÄHESKÄÄN ole kommentoinut :(
  Odotan kuitenkin, että jaksaisit jatkaa.....edes silloin tällöin. Tulee muuten hunkseja niin kova ikävä. Monta tylsää päivää on blogisi hunkseineen pelastanut ja saanut hyvälle tuulelle.
  Kirjoittaapi Kaija


  VastaaPoista
 7. Tuntuu nyt vähän tyhmältä kommentoida tähän,kun en ole yleensäkään kommentoinut mitään, vaikka käyn kyllä säännöllisesti lukemassa blogiasi...MUTTA kommentoin nyt kumminkin! ;) Ymmärrän täysin tunteesi; varmasti tulee jossain vaiheessa se "ähky" tai ärsytys koko blogia kohtaan. Monesti on mielessä ollut oman blogin aloittaminen,mutta olen miettinyt lukeeko sitä kukaan, olenko ihan "naimisissa" sen kanssa eli pakko kirjoittaa jotain vaikkei olisi mitään kirjoitettavaa,pahoitanko mieleni,jos ei ilmesty yhtään kommenttia...eli en sitten ole mittään blogia aloittanut. Mieti kuitenkin asia niin, että blogihan on sinun oma päiväkirja. Siihen jää mielettömästi ihania muistoja talteen, joita on kiva lukea ja selailla myöhemmin. Muut ihmiset ovat vain tuntemattomia, jotka " salaa" lukevat päiväkirjaasi, jotkut uskaltautuvat jopa kommentoimaan.Suurin osa sellaisia kuin mie; salaa seurataan siun elämää ja nautitaan kaikesta mistä uskaltaudut avautumaan tähän blogimaailmaan ;) Nauti blogivapaasta elämästä, mutta palaa takaisin, kun siltä taas tuntuu :) Meitä " mykkiä" on täällä monta, jotka odottavat siun juttuja! -Kati-

  VastaaPoista
 8. Ikävä juttu,ettei lukijat kommentoi.Itsekin luen sun blogia,mutta ei tule usein itsekään jätettyä kommenttia.Jotenkin tuntuu haikealta kun on seurannut Hunksien juttuja jo vuosia.Mutta eihän sitä väkisinkään voi tehdä jos ei intoa ole.
  Jos into tulee kun helteet hellittävät...?T.Asta

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista ;) Se on niin jännä kun alussa aloitin tän blogin niin mulle oli ihan sama kommentoiko kukaan. Olin vaan niin innoissani kun keksin uuden harrastuksen :) Ja siihen samaan pitäisi ehdottomasti päästä. Ihan ehdottomasti. Sit yhtäkkiä rupesi lukijoita tulemaan ja lehteenkin vielä tämän blogin ansioista päästiin (ihan hurjaa ja mahtavaa!). Sitten huomasinkin että en enää kirjoittanutkaan niinkuin alussa, eli mitä mieleen juolahti, vaan rupesin likaa miettimään että mikä mahtaa ketäkin kiinnostaa ja kiinnostaakohan nyt ketään. Ja siinä mentiin sitten metsään. Eli en tehnytkään tätä blogia itselleni vaan muille. Ensisijaisesti kai se pitäs kuitenkin se ilo repiä siitä että tekee tätä itsensä takia.

  Tämä blogi on ihan mahtava juttu päiväkirja-kannalta. Useasti tulee aina katsottua että niin miltä meillä näytti pari vuotta sitten elokuussa... jne.Siksi yritän nyt ainakin omaksi ilokseni ees vaikka kuvia lisätä tänne.Ja ihan mahtavaa omaltakin kannalta että noista koirista on niin paljon juttua ja kuvia täällä. Ihanat hunksit.

  Tämä blogi on mulle tosi rakas. Itkua vääntäen olen näitä lopettamisjuttuja miettinyt. Tosiaan, on iso juttu että niin monet on lukeneet miun juttuja. Ja se lehtijuttu, se ei ole vieläkään oikein uponnut tajuntaan :) Se vaan on niin tärkeää sitten kuitenkin se että saa jotain vastakaikua. Näin se näköjään vaan on. En oikein itekään toisaalta ymmärrä että miksi. Kun ajatus siitä että laitan suljetuksi ja kirjoitan vaan itselleni, sekin tuntuu hyvältä. Silloin voi oikeesti miettimättä kirjoittaa ihan vaan vaikka mistä. Ei tarvi miettiä että kiinnostaako ketään. No mutta katotaan nyt.

  Hunksit lähettää kaikille faneilleen terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei

   Älä mieti kommentteja tai niiden määrää, ota itsellesi aikalisä, laita blogiin jotain kuvaa ja pientä juttua ihan vaan itseäsi varten. Luulen, että pääset takaisin alkuperäiseen fiilikseen ajan kanssa. Minä ainakin aion vielä jatkossakin katsoa onko blogiisi tullut päivityksiä.

   Poista
 10. Tässä vielä ehdotus ja idea siulle: jäät tästä blogista vuorotteluvapaalle! Aivot narikkaan ihan niin kuin ihmisillä,jotka jää työstään vuorotteluvapaalle. Yleisin syyhän on, että haluaa vähän irtiottoa työstään. Sie otat irtiottoa blogista! Palailet takaisin, kunhan olet "lomaillut",tehnyt kaikkea muuta kuin ajatellut blogia. Palaat virkeänä,pää täynnä uusia,ihania blogiaineksia joita pääset kertomaan meille kuvin ja sanoin :) Nautihan "vuorotteluvapaasta" hunksien kanssa! -Kati-

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3