lauantai 2. elokuuta 2014

Sähkötöitä ja laajennusta

Tänään on ollut tuottelias päivä. Tempasin tossa aamupuhteina sähköt kämppään. Nyt näkee kulkea pimeälläkin, illat nimittäin alkaa olla jo suht hämäriä. Tässä kuvaa uudesta (vanhasta) aulasta. 


Kalusteet on näitä minun vanhoja lapsuuden ajoilta. On niin kalliita noi kalusteet että niitä ostellaan sohva kerrallaan. Kunhan nyt ensin saisi tapetoitua ja muutenkin laitettua nuo huoneet kuntoon. Taloahan laajennettiin tässä männäviikolla ja raakaversio näyttää nyt tältä. Kyllä on remonttia tiedossa...

Olkkariinkin ostettiin jalkalamppu. Jossain vaiheessa siellä olisi ihana tunnelmoida takkatulen loimussa... pikkuhiljaa pikkuhiljaa.... :) Ulkovuori on laitettava uusiksi ja keittiössä ei ole ollenkaan valoa. Ei edes sitä kuuluisaa jääkaapin valoa ;) 

Makkarissa onneksi sentään on pöytälamppu että näkee edes kirjoja lukea, milloin ehtii. Kaikki aika taitaa mennä remontoidessa. Hunksikin siellä tassuaan ojentelee nallelle.
Ja minä kun manasin viime syksyn jälkeen etten enää ikinä remontoi mitään... Tämmönen tää nyt on ihan aloituspisteessä kun ollaan. 4 euroa olen maksanut tuosta tönöstä ja sähköt maksoi vähän enemmän. En oikein tiedä että rupeanko huone kerrallaan remppaamaan vai ostanko esim kerralla joka huoneeseen tapetit...

2 kommenttia:

  1. Täällä lomailtu, eipä oo ehtinyt blogeissa pyöriä. Kesäkelit vetävät pihalle. Mutta onpa hieno talo! Sähkötkin ihan, nykyaikaa! :) Voi Hunksikin siellä remppakaverina! :D Halavalla oot ison talon saanut, mikäs siinä jos rakenteet kunnossa. Vaatiihan se vähän pintaremppaa, mutta ajan kanssa. ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana koti sinulla! Ja vielä hunksikin kotosalla :)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3