maanantai 30. kesäkuuta 2014

Lisää kirppistä

Kirppis alkaa olla jo hyvällä mallilla. Tänään sain vielä ihania tavaroita myyntiin, minkä seurauksena mäni koko järjestys uusiksi miun pikkuruisessa kirppiksessä. Mutta näin ihanat jutut piti saada mahdollisimman kauniisti esille:Hunksi juoksee kirppikseltä pois päin mutta toivottavasti kirppiksellekin päin on tulijoita. Pääsis noista omistakin romuistaan eroon. Kuvan hunksi ei ole kirppiksellä kaupan :) 
Täällä on satanut koko päivän. Takassa on pitänyt tulta poltella ja nyt vielä on riennettävä saunaankin. Suomen kesä! :)

torstai 26. kesäkuuta 2014

Liiterikirppis

Olen vihdoin taas innostunut jostain. Viime vuodet on olleet tietyllä tavalla rankkoja ja stoppi tais tulla viime syksynä kun toi meidän laajennusremppa alkoi olla ohi. Vaikkei se remppa nyt tainnut syy siihen stoppiin olla, rikka rokassa pikemminkin. Nyt on sitten mennyt monta kuukautta että mikään remontti- tai pihahomma ei ole kiinnostanut yhtään. Lautakasoja on piha täys ja olen vaan suunnilleen silmät kiinni kulkenut ohi.
Voisin luetella miljoona hommaa jotka ovat kesken täällä ja välillä häirihtee enemmän ja välillä vähemmän. Kuten esmes toi terassi. Mutta kipinä on poissa kaikkeen maalaamiseen ja ainaiseen siivoamiseen. En ole koko keväänä tehnyt näille keskeneräisille asioille mitään. Olen opetellut vaan olemaan. Ei oo ollut helppoa.

Nyt sitten kipinä iski paikallisen FB-kirppiksen kautta kun rupesin myymään tavaroita jotka on lojuneet jossain aitan perällä jo vuosia. Tuntuu jotenkin tosi kivalta käydä nurkkiaan läpi ja laittaa eteenpäin tavaroita joita ei tarvitse. Ikäänkuin puhdistuis itsekin tässä samalla :) Ja kipinä laajeni sen verran että meidän pihaan tuli liiterikirppis. Asiakkaita on pari käynyt mutta virallisesti ei vielä auki ole tämä kauppa ;) Aitta nimittäin on vielä siivoamatta...

Sen jos minkä olen tässä kevään aikana vielä vahvemmin bonjannut, miten kiitollinen olen miun läheisistä ihmisistä. Mulla on ihana Teemu, perhe ja maailman mahtavimmat ystävät. Ihan liikutunkin kun ajattelen miun ystäviä. Niinhän se on että millään pianolla tai laajennuksilla tai tavaroilla ei ole mitään merkitystä näiden ihmisten rinnalla. Niin ja onhan miulla miun ihanat hunksit ;)

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusta ja kirppistelyä

Juhannus tuli ja meni, aika viileissä tunnelmissa. Sään osalta siis tietenkin ;) Täällä meillä Itä-Suomessa oli nimittäin kylymä! Mutta kivaa oli silti. On käyty mökillä ja ulkosaunottu ja veneen kyydissä istuttu. Kokkoa en kyllä nähnyt, pöh.

Tänä aamuna oli kyllä niiiiin mieli maassa kun heräsin, johtuu ihan näistä säistä, ei millään jaksais pilvistä ja vesisateista säätä. Leikkasin sitten nurmikon ja äitin kanssa vähän siivoiltiin tuota meitin aittaa. Ja illalla sain vielä toteutettua miun haavetta, kirppistä tuonne pihapömpeliin.

Päivästä tulikin sitten mahtava, ja rupeshan se aurinkokin paistamaan =) Mitään ei ole huvittanut tehdä viikkokausiin. Pihakin on ollut ihan omanonnensa nojassa lautakasoineen. Nyt olen niin onnellinen tuosta kirppiksestä. Vaikka tuskin siellä paljon ostajia käy mutta saapahan laitella jotain ja suunnitella.
Nyt vielä saunaan pesemään pölyt nahkastaan pois. Hyvillä mielin voi mennä nukkumaan... mutta sitä ennen muutama jakso Frendejä :) Illanjatkoja kaikille!

torstai 19. kesäkuuta 2014

Hyvää juhannusta kaikille!!
Ja tässä teille friidut ilmainen vinkki oman tulevaisuuden sulhon selvittämiseen:

"Kun juhannusyönä asettaa peilit vastakkain ja toiseen peiliin katsoo, näkee toisesta peilistä tulevan sulhasensa."

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Aika aikaansa kutakin

Heissan! Tuntuu vähän haaskaukselta nykyään tämän blogin pitokin. Taitaa meikäläisen innon hiipuminen paistaa selvästi läpi. Pitäs vissiin keksiä joku uusi harrastus. Jotenkin tuntuu että omat suosikkiblogitkin on ihan tyystin hiljentyneet.
Kai täällä porukkaa silti käy? Hiljentynyt on ainakin kun en enää niin usein päivittele. Mutta uusi lukija on ainakin tupsahtanut joukkoon, tervetuloa! :)
Sisusteluun en onneksi ole vielä kyllästynyt. Nytkin päässä muhii pari ideaa miten täällä vois rymisteerata;) 

Yläkuvassa olkkarin nurkkaa. Noi nukenvaunut on äitin vintiltä, noita mie oon lykkinyt lapsena. Jotenkin niin ihanan retrot. Ihanan kesäisiä päiviä on ollut, ulkona on tarennut olla... Onni ei välttämättä helteistä niin välitä, vai liekö muuten herännyt tänään väärällä tassulla:

Pää piilossa piti aamulla nuokkua. Kyllä se siitä sitten Onnikin virkistyi kun käytiin pienellä lenkillä, tänään kun ei ihan niin kuuma onneksi ollut. Nyt taidan oikaista sohvalle katsomaan pari jaksoa Frendejä :) Palaillaan!