tiistai 5. elokuuta 2014

Lorun loppu - tai ainakin loma

Olenpa tässä pohtinut jälleen että laitan tämän blogin taas vähän lomalle. Into on oikeastaan ollut kadoksissa jo pidemmän aikaa ja olen pitänyt eräänlaisena "takarajana" itselleni sitä että kun tulee kirjoitettua sellainen aihe johon ei tule kommentin kommenttia niin se on sitten siinä :) Rehellisesti sanottuna itsekseen puhuminen on ihan älyttömän tylsää (vaikka sekin kyllä onnistuu ihan kiitettävästi) ;)  Olo on vähän niinkuin Onnilla tässä kuvassa:

Niin on hiljaista ollut täällä että kivemmalta tuntuu itsestä että tämä on nyt sitten kokonaan kiinni ja vain minä pääsen tänne kurkistelemaan. Viime aikoina olenkin oikein yrittämällä yrittänyt tehdä vaan niitä juttuja jotka tuntuu hyvältä. Tiedä sitten tuleeko päiviteltyä vaan omaksi iloksi, se olisi ainakin mukavaa siltä kannalta että kiva näitä on itsensä lukea myöhemmin. Toisaalta on vähän surullistakin, olihan tämä joskus ihan superkivaa, hunksijuttuineen kaikkineen. Mutta kun sitä samaa fiilistä ei vaan tule ei millään, ei edes pakottamalla. Vähän on sellainen blogiähky ollut ettei ole itsekään jaksanut blogeja lueskella, aika aikaansa kutakin. Sisustamiseen en onneksi ole vielä kyllästynyt, syksyn tuulet jo pyörii tuolla pääkopan sisällä :)

lauantai 2. elokuuta 2014

Sähkötöitä ja laajennusta

Tänään on ollut tuottelias päivä. Tempasin tossa aamupuhteina sähköt kämppään. Nyt näkee kulkea pimeälläkin, illat nimittäin alkaa olla jo suht hämäriä. Tässä kuvaa uudesta (vanhasta) aulasta. 


Kalusteet on näitä minun vanhoja lapsuuden ajoilta. On niin kalliita noi kalusteet että niitä ostellaan sohva kerrallaan. Kunhan nyt ensin saisi tapetoitua ja muutenkin laitettua nuo huoneet kuntoon. Taloahan laajennettiin tässä männäviikolla ja raakaversio näyttää nyt tältä. Kyllä on remonttia tiedossa...

Olkkariinkin ostettiin jalkalamppu. Jossain vaiheessa siellä olisi ihana tunnelmoida takkatulen loimussa... pikkuhiljaa pikkuhiljaa.... :) Ulkovuori on laitettava uusiksi ja keittiössä ei ole ollenkaan valoa. Ei edes sitä kuuluisaa jääkaapin valoa ;) 

Makkarissa onneksi sentään on pöytälamppu että näkee edes kirjoja lukea, milloin ehtii. Kaikki aika taitaa mennä remontoidessa. Hunksikin siellä tassuaan ojentelee nallelle.
Ja minä kun manasin viime syksyn jälkeen etten enää ikinä remontoi mitään... Tämmönen tää nyt on ihan aloituspisteessä kun ollaan. 4 euroa olen maksanut tuosta tönöstä ja sähköt maksoi vähän enemmän. En oikein tiedä että rupeanko huone kerrallaan remppaamaan vai ostanko esim kerralla joka huoneeseen tapetit...