sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ihana aurinko!

Onpas ollut mahtavat säät viime päivinä! Tänään on tullut lekoteltua tuossa takapihalla auringonpaisteessa ihan urakalla. Hyvä juttu, liian vähän onkin tullut ulkoiltua... oikeestaan koko talvena. Puunasin siinä sitten hunksitkin kun oli hyvä sauma tehdä se ulkosalla. Nyt on niin siistit miehet meillä täällä.

Sen verran huono hunksinomistaja olen ollut että joulupuunaus jäi välistä tänä talvena, olivatkin sitten jo aika rouheessa kunnossa. Onnikin näyttää nyt ihan pentukoiralta. Onnilla takana aika rankka alkuvuosi, ihana kun alkaa näyttää jo omalta pirtsakalta itseltään. Se vaan on niin rakas.

Viikko sitten kävin Joensuussa Sarustiikassa ja siellä iskin silmäni tuollaiseen maailmanpyörään joka oli ihan pakko saada!
Aika vähän olen sisustustavaroita ostanut viimeisen puolen vuoden aikana ja tuon olin kyllä jo ansainnut. Alkaa vissiin olemaan jo tuota tavaraa tarpeeksi kun ei enää varsinaisesti "tarvitse" mitään...
Loppuun vielä kuva meidän hunksista. Tämmöstä se on kun töistä tulee, syliin on tunkua. Yritä siinä nyt sitten vaikka televiissiota katsella kun tollanen ladonovi tulee syliin :)
Ja vielä samasta tilanteesta uskaltaudun laittamaan kuvan jossa omakin pärstä näkyy, on niin sopivasti tuo kaksoisleuka hunksin selän takana piilossa ;) On siitä ladonovesta siis hyötyäkin :D

Aurinkoista viikkoa toivottelen! Mulla on ollut ihana viikonloppu ja taitaa tuleva viikkokin olla yhtä kiva :)

4 kommenttia:

 1. Aurigon paistetta sinunkin viikkoosi...kiva...kesä tulee♡

  VastaaPoista
 2. Aurinkoa sinullekin ja noille komeille miehille ♥

  VastaaPoista
 3. Aurinkoisia päiviä teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Suloista sunnuntaita ja Hunkseille rapsutukset ❤️

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3