torstai 30. heinäkuuta 2015

Mikä kesä!?

Tämä kesä on kyllä ollut erikoinen. No ei vähiten tietenkään Elviksen takia, mutta siis lähinnä tarkoitan säiden puolesta. Tuntuu ettei se kesä ole vielä tullutkaan ja nyt jo kolkutellaan kohta elokuun puolella!
Ulkona jo minun mielestä tuoksuukin syksy. Missä on ne lämpimät kesäillat jolloin vielä iltamyöhään on lämmin...? Nyt kun on yöllä tullut kukuttua hereillä niin oon vähän järkyttynyt kun alkaa olla jo pilkkopimeetä, piti virittää yövalokin tänne.
Toivottavasti syksy ois lämmin ja aurinkoinen. Tarkoitus olisi aloittaa ihan urakalla lenkkeily. Viime syksynä pääsin jo hyvin vauhtiin mutta pahoinvointi sitten lamaannutti miut ihan kokonaan tänne kotisohvalle (vessan läheisyyteen). Nyt on sitten virtaa senkin edestä :) musiikit korville ja menoksi, Elvis tietenkin mukaan. Ja hunksit. Yks hunksi per lenkki.
Kuten kuvasta näkyy, Elviksellä on kivasti takkeja. Tyylikäs mies jo pienestä pitäen ;) Tuon kassin ostin Sarustiikasta, vähän pitsihörpötystä miulle :) Nyt jos sitä kupposen teetä ottaisi. Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Minusta on ollut hyvä kesä tämä. Sopivan lämmintä mulle, mutta sataa ois saanut vähemmän.

    VastaaPoista
  2. Pitkästä aikaa lueskelin blogiasi...taisi olla jonkinmoinen taukokin blogissasi.Ja lämpimät onnittelut teille uudesta perheenjäsenestä!Mukava taas kuulla noista koirapojistakin.Kyllä on ollut merkillinen kesä,niinkuin se ei olisi alkanut ollenkaan.En mä niistä helteistä,mutta jotenkin liian sateinen.Ehkä vielä on toivoa kun elokuu alkaa vaikka kyllä se syksy on jotenkin jo läsnä.Toivotaan parasta!t.Asta

    VastaaPoista
  3. Voi onnea paljon perheenlisäyksestä, suloinen Elvis <3 Kyllä se elokuu on minulle ainakin jo syksykuukausi, illatkin pimenee vauhdilla!

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3