sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Sisustusta

Blogia olen harvakseltaan päivittänyt viime kuukausina mutta eipä täällä hirveästi ole kyllä nurkatkaan muuttuneet. Olo ei ollut kovin hehkeä viime kuukausina, arabiaa tuli kumarrettua ihan kiitettävästi ;) liekö siinä syy ettei oikein paukut riittäneet tähän sisustushommaan...

No, nyt jälleen suklaa maistuu ja sisustusintokin on alkanut nostaa päätään. Hyvä niin! Täytyy myöntää, pikkuisen olin jo hätää kärsimässä ja huolissanikin että mihin se sisustamisen kaipuu oikein katosi, mutta jospa tauko tekikin vaan hyvää ;)

En oikein tyytyväinen ole tähän tämänhetkiseen tilaan täällä meillä, on vähän sellainen sekametelisoppa. Syksyksi pitää kehittää ihan uudet kuviot. Ja tulevasta joulusta aion ottaa kaiken ilon irti, viime joulukin meni vähän... no sanotaanko että jäi ainakin joulusuklaat syömäti ;)
Pihakin on vähän rempallaan, tosin ilmat ei oikein ole tänä kesänä olleet kovin lämpimät joten tavallaan ei harmita. Just ja just ollaan saatu ruoho aina leikattua ;)

Tämän Onnin peräkuvan myötä toivottelen kaikille aurinkoista alkavaa viikkoa! Me tästä lähdetään Elviksen mummolaan syömään mansikkakakkua, jee!

1 kommentti:

  1. Minusta teillä näyttää siellä niin kodikkaalta ja kauniilta!
    Oikein mukavaa viikonalkua sinne, ♥

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3