tiistai 15. syyskuuta 2015

Niitä näitä

Täällä on palattu jo arkeen ;) Kesäkin tais tulla tässä loppukesästä. Ja mennä. Tosin täällä onneksi paistaa nytkin aurinko mutta ei siellä enää mikään helle ole. Ja hyvä niin. Syksyiset aurinkoiset päivät on ehkä niitä parhaita.

Sisustusintokin on palannut takaisin. Onneksi. Mukava on tuikkukippoja ollut laitella pitkin taloa. Jouluunkin taitaa olla enää noin sata päivää. Niin se vaan aika rientää :)

Elvis nukkuu juuri päikkäreitään, minä taidan ruveta kirjaa lukemaan. Ikuisuusprojekti se on tuokin kirjan lukeminen... piti jo eilen käydä lisäaikaa ottamassa kun en kuukauteen oo saanut luetuksi. Noo pikkuhiljaa.
Hunkseillakin on ollut sytinää :) Sain jopa viikonloppuna herrat trimmattua, täällä on nyt vaan siistejä miehiä meidän taloudessa :) Valitettavasti hunkseista ei nyt tässä koneella ole kuvamateriaalia. Mutta nyt sen kirjan pariin! Palaillaan :)

5 kommenttia:

 1. Viimeisessä kuvassa nuo 'kukat' katossa on ihanat! Onko ne itse tehty vai ostettu? Mulla sama rupeama oli tässä parin viikon sisään eli kolme karvaista parsonia siistiksi, huhhheijaa ;)

  VastaaPoista
 2. Hei
  Ilokseni luin että perheesi on kasvanut pikku Elviksellä. Isot Onnittelut. Melkeinpä kokemuksesta voisin sanoa, ettei sisustusintosi tule laantumaan. Sillä mikäpä toisi arkielämään välillä enemmän säpinää kuin joku kiva uusi sisustus, Vaatiihan se ajankäytöllisesti hieman järjestelyjä, mutta kyllä lapsen hoitajia aina pikku muutoksen ajaksi löytyy. Nauti kotona olosta ja vauvasta!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sen kirjan saa luettua, kunhan on riittävän hyvä kirja.

  A shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist.

  -Haidi

  VastaaPoista
 4. onnea,onnea paljon pikku elviksen johdosta:)ja hyvää ensimmäistä isänpäivää sinne teille!
  kiva olis jos jaksaisit laitella postauksia:) Varsinkin joulu on teillä niiiiiiiiiiin ihanan tunnelmallinen:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3