sunnuntai 29. marraskuuta 2015

1. adventti

Nopeasti on tämä syksy mennyt, kohta jo joulukuu! Se on tuo meidän Elvis kun pitää liikkeessä niin aika suorastaan rientää :) Joulua on täällä laitettu oikein hartaudella, pikkuisen meinas siivoukset venähtää... Mutta nyt alkaa jo näyttämään siltä että tavarat on omilla paikoillaan. 

Kuvat on mitä on, puhelimella otettuja. Tällä viikolla löysin kirppikselta tällaisen vanhan radion, kaikenlisäks on vielä toimiva! Tosin toimivaa olen etsinytkin. Kylläpä kuulostaa joululaulut ihanalta tästä masiinasta.

Aika pimeän ja ankean näköistä on ulkona. Viime viikolla oli lunta ihan reilusti ja tykkään kyllä enemmän lumesta kun näistä vesikeleistä. Viikko sitten meillä näytti tältä:

Ihanan lumista! Ja jouluista :) Kuka huomaa kuvassa tonttusen...? 
      ***
Pohdiskelin, että tekisikö tänä vuonna joulukalenterin tänne blogiin. Jos saisi aikaiseksi joka päivä vaikka jonkun kuvan täältä meiltä laitettua. Juttua ei välttämättä joka päivä irtoa mutta kyllä täältä jouluisia kuvia saa otettua tarpeeksi :D Katsotaan...

2 kommenttia:

 1. Tonttu bongattu:)
  Ja eka adventtikin jo meni,vaan toinen jo tulossa.Mukavaa joulun odotusta sinne ja oottelen josko jaksaisit joulukalenterin laittaa.Olis kyllä kiva juttu.
  Ihana vanha radio siellä.Nyt saat kuunnella joululauluja tunnelmaan sopivalla ritinällä:)

  VastaaPoista
 2. Eikä! Toimiva vanha radio? Voi kuin ihana!
  Kauniisti on siellä siivoiltu, ♥

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3